De klassiekers

Finesse is niet enkel gespecialiseerd in anti ageing behandelingen. Je kan bij ons ook terecht voor alle traditionele schoonheidsbehandelingen.

Gelnagels

Wij werken enkel met de beste kwaliteit gel producten op basis van voedende en versterkende ingrediënten. Hierdoor worden de natuurlijke nagels sterker en sterker. De gelnagels worden dun aangebracht voor een naturelle look. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van gelnagels in 1 uur. U kunt er alles mee blijven doen. Keuze in overvloed aan kleuren. Steeds de nieuwste trend kleuren.

Langhoudende nagellak

Voor mensen die geen echte gelnagels willen, maar toch iets aan hun nagels willen doen. Blijft 2 tot 3 weken goed en wordt geplaatst in een half uur. Keuze aan kleuren in overvloed. Kan zowel op handen als op voeten worden aangebracht.

Handverzorging

Op een deskundige manier worden de nagels mooi in model gevijld, de losse velletjes worden weggebufferd en de nagelriemen achteruit geduwd. Daarna wordt de nagelplaat opgepolierd zodat uw nagels mooi blinken. Ten slotte volgt een deugddoende massage.

Medische pedicure

De voeten worden eerst onstmet en gepeeld. Dan verzorgen we de nagels. Vervolgens verwijderen we overtollige eelt en likdoornen. We sluiten af met een deugddoende massage. Verloren nagels kunnen we ook reconstrueren.

Lichaamsmassage peeling

Is een zalige peeling van het lichaam op basis van etherische oliën en fruitzaadjes. Zowel voor vrouwen als voor mannen. Is ideaal na een lichaamsmassage en ook de perfecte voorbereiding op een bruin kuur of vakantie.

Paraffine pakking

Een zalige massage wordt gevolgd door een paraffine pakking met warme laarsjes die zorgt voor een diepe hydratatie in de huid. Een paraffinebehandeling is een aanrader voor mensen die last hebben van droge voeten, kloven, eelt, wintertenen en koude voeten.

Maquillage

Wij bepalen de kleuren die het best bij u en de gelegenheid passen. Ook leren we u aan hoe u de producten zelf kunt aanbrengen. Zo kunt u zelf later een kleine retouche kan aanbrengen (op bv. een feestje) of u zelfs helemaal maquilleren te beginnen vanaf een mooi gereinigde huid. Wij kunnen ook groepssessies of workshops organiseren voor vriendinnen of familie.

Kleuren wimpers/wenkbrauwen

Door wimperkleuring lijken de wimpers niet alleen opvallend langer en voller, de verf licht eveneens doffe haartjes op waardoor de ogen schitteren. Resultaat: een frisse, natuurlijke blik zonder mascara of klontertjes, die tevens waterbestendig is.

Wimperlift

Wij krullen uw wimpertjes voor een mooiere, open blik krijgt die er nog steeds zeer natuurlijk uit ziet. De wimpers zullen zo’n 6 weken houden.

Permanente make-up

Bij ons kunt u ook terecht voor alle soorten van permanente make-up. Een mooie lipcontour, een eyeliner boven of onder, of de wenkbrauwen bijwerken: geen enkel probleem.

Boek nu online je afspraak voor alle finesse salons.

Maak een afspraak

0,000 items