Weg met bruine vlekjes op gelaat en lichaam

Met behulp van een professioneel medisch lichtflitstoestel kunnen we bruine vlekjes doeltreffend behandelen. Deze methode is volledig veilig.

Catiovital Swhite gelaatsverzorging

Mary Cohr heeft een gamma producten ontwikkeld voor de rijpere huid om bruine vlekken tegen te gaan. Lees meer over de 4 fasen.

LED-licht therapie

Medisch LED-licht verstevigt en verbetert de huidskwaliteit. Het is een nieuwe technologie voor huidverbetering, gebaseerd op zuiver rood LED licht en werd ontwikkeld na jarenlang intensief medisch onderzoek. Het LED-licht gaat tot 5 mm diep in de huid en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Fouten in de huid worden verbeterd en bruine vlekjes verminderen. Bovendien is het ook nog eens zeer ontspannend. Kan zowel voor het gelaat als voor het lichaam.

Veilige energetische lichtflitsen

De energetische lichtflitsen detecteren de donkere vlekjes. Deze absorberen de warmte energie en worden vernietigd zodat ze na 1 maand verdwenen zijn. Best is dat de te behandelen huid geen zonlicht heeft gezien een paar weken voor de behandeling. Ook nadien steeds een hoge beschermingsfactor zonnecrème gebruiken zodat de vlekken niet kunnen terugkomen.

Zeer doeltreffend bij bruine vlekjes in het gelaat, hals en decolleté en ook op de handen.

Glycol & Salicyl

Deze wetenschappelijk bewezen en beproefde techniek verwijdert de dode huidcellen en maakt je huid gladder en gezonder. Ook de structuur verbetert merkelijk. Door de speciale zuren zal de huid afschilferen en wordt de huidvernieuwing gestimuleerd. De glycol & salicyl peeling hydrateert, reinigt (exfoliatie) en werkt ook ontstekingsremmend. Lees meer

Dermo peeling

Deze nieuwe verzorging laat je huid weer stralen, verheldert je teint en vermindert bruine vlekken en geeft onmiddellijk resultaat. Bij proeven vonden vrouwen dat ze een mooiere en egalere teint hadden met een gladde en zachte huid. Ook zagen ze een vermindering van bruine vlekken en vonden ze dat ze er merkelijk jonger uitzagen.Lees meer

Boek nu online je afspraak voor alle finesse salons.

Maak een afspraak

Maatregelen m.b.t. Coronavirus (COVID-19)

Door de recentste regeringsbeslissing zijn wij genoodzaakt om alle Finesse salons gesloten te houden, voorlopig tot en met 15 Januari 2021. Wij betreuren dit ten zeerste. Daardoor komen alle bestaande afspraken in die periode te vervallen. U hoeft daar niets voor te doen.

Wij hebben de boekingen open gezet vanaf zaterdag 16 Januari zodat jullie al jullie afspraken kunnen beginnen inboeken. Mocht het toch nog later worden, dan worden de huidige boekingen gewoon geannuleerd en kan je een nieuwe maken.

Heeft u ondertussen producten nodig of een kleurpakketje, bezoek dan zeker onze online shop. We hebben er ook leuke geschenkboxen, ideaal als eindejaarscadeau!

Ook voor bijkomend advies kunt u ons steeds bellen op de vertrouwde nummers.

Hou het veilig! Samen kunnen we dit aan.