Weg met vervelende haartjes

Ontharen met een scheermesje, epilator of machine is een snelle oplossing die je makkelijk thuis kan doen. Maar de dag nadien staan daar alweer die vervelende stoppeltjes! Wil je langer af van die haartjes?

Ontharing op basis van lauwe was

Traditionele epilatie is ideaal voor de zomerperiodes, als je op vakantie gaat of gewoon omdat je van je haartjes af wil voor een langere periode. Onze ontharingen met lauwe was laten je haartjes 2 à 3 weken verdwijnen.

Permanente epilatie op basis van veilige lichtflitsen

Wil je definitief af van die vervelende haartjes op je wenkbrauwen, bovenlip, benen, bikinilijn,…?

Ga dan voor een permanente ontharing op basis van krachtig flitslicht. Afhankelijk van je haargroei en de zone die je wilt laten behandelen ben je in enkele sessies van je ongewenste haartjes vanaf.

Boek nu online je afspraak voor alle finesse salons.

Maak een afspraak

Maatregelen m.b.t. Coronavirus (COVID-19)

Door de recentste regeringsbeslissing zijn wij genoodzaakt om alle Finesse salons gesloten te houden, voorlopig tot en met 15 Januari 2021. Wij betreuren dit ten zeerste. Daardoor komen alle bestaande afspraken in die periode te vervallen. U hoeft daar niets voor te doen.

Wij hebben de boekingen open gezet vanaf zaterdag 16 Januari zodat jullie al jullie afspraken kunnen beginnen inboeken. Mocht het toch nog later worden, dan worden de huidige boekingen gewoon geannuleerd en kan je een nieuwe maken.

Heeft u ondertussen producten nodig of een kleurpakketje, bezoek dan zeker onze online shop. We hebben er ook leuke geschenkboxen, ideaal als eindejaarscadeau!

Ook voor bijkomend advies kunt u ons steeds bellen op de vertrouwde nummers.

Hou het veilig! Samen kunnen we dit aan.