Permanente ontharing

Permanente ontharing voor hem en haar

Permanente ontharing op basis van krachtige LED-lichtflitsen die geen uva en uvb bevatten en dus 100% veilig zijn, zonder neveneffecten. De melanine (pigment) in de haren absorbeert het gepulseerd licht.

Hierop volgt een warmteontwikkeling in de haarzakjes. De groeicellen van de haren zijn zo voorgoed vernietigd. Na ongeveer 3 weken zijn heel wat haren voorgoed verdwenen.

Super resultaten op elk lichaamsdeel

De behandeling geeft excellente resultaten op alle lichaamsdelen. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar na de eerste behandeling.

Om permanente ontharing te bekomen zijn meerdere behandelingen noodzakelijk, afhankelijk van uw huidtype en haargroei: gemiddeld 6 à 8 sessies.

Het interval tussen de sessies dient aangepast te worden aan de zone en aan uw groeicyclus en kan variëren tussen 4 en 12 weken.

Voor alle haar- en huidtypes

Haren dienen pigment (kleur) te bevatten, en hoewel donkere haren het snelst verdwijnen, verwijderen we ook haren met maar een klein beetje pigment

Dankzij het unieke flits systeem kunnen veel meer huidtypes succesvol behandeld worden dan met de traditionele systemen, van blank tot van nature heel bruin.

Voorbereiding op permanente ontharing

Het is belangrijk minstens 4 weken voor de behandeling geen haren meer te epileren met pincet of hars. Scheren of knippen mag wel.

Ook dient de zon en de zonnebank zoveel mogelijk vermeden te worden vanaf een paar weken voor elke behandeling tot een week na elke behandeling. Zit je toch in de zon? Gebruik dan een zonnecrème met hoge beschermingsfactor.

Boek nu online je afspraak voor alle finesse salons.

Maak een afspraak

Maatregelen m.b.t. Coronavirus (COVID-19)

In het belang van ons personeel, hun gezin en jullie, onze lieve klanten, hebben wij de moeilijke beslissing genomen om al onze salons te sluiten tot 19 april.

Heb je een afspraak in de tijd tot die datum, dan contacteer ik je persoonlijk.

We blijven alle telefoons beantwoorden en heb je producten nodig, dan kun je die steeds via onze online shop bekomen.

Shop je liever niet online? Stuur ons via e-mail welke producten je nodig hebt, wij zorgen ervoor.

Terug open op maandag 20 april

Zoals het er nu naar uit ziet beginnen we vanaf maandag 20 april terug normaal.

Boek nu al je afspraak