VOLLE WENKBRAUWEN MET

MICROBLADING

Microblading wordt ook wel eens ‘hair strokes’ of ‘feather touch’ genoemd. Het betekent allemaal hetzelfde.

Bij microblading worden er met een speciaal toestel met steriele naaldjes (blades) micro krasjes gemaakt onder de bovenste huidlaag en daar wordt dan pigment in gebracht. Zo krijg je ‘getekende’ haartjes die bijna niet te onderscheiden zijn van de echte haartjes. De pigmenten zijn hypoallergeen en van de hoogste kwaliteit.m

MICROBLADING is geschikt voor mensen die:

 • weinig of geen eigen wenkbrauwen hebben
 • asymmetrische wenkbrauwen hebben
 • een heel natuurlijk resultaat wensen
 • littekentjes of kale plekjes hebben in de wenkbrauwen
 • mooiere en vollere wenkbrauwen willen

RESULTAAT

Het resultaat blijft 1 tot 1,5 jaar goed afhankelijk van persoon tot persoon.  Daarna kunnen we dan opnieuw pigment inbrengen. Het beste is dat de oorspronkelijke kleur zo veel mogelijk weg is vooraleer we een nieuwe sessie starten.

WERKWIJZE

We starten steeds met een intake gesprek waarbij we je huid en gezicht analyseren. Elke persoon is uniek, net zoals de kleur en dikte van het haar, de kleur en de vorm van de ogen, etc. Sommige mensen willen een heel lichte, heel natuurlijke pigmentatie, terwijl anderen het liever donkerder hebben. We luisteren naar je persoonlijke wensen en stellen dan een oplossing voor. Wij zorgen voor de juiste expressie waarbij wenkbrauwen, ogen, neus en mond mooi in proportie zijn. De prijs van de behandeling omvat een gratis touch up enkele weken na de eerste behandeling.

Duurtijd behandeling: ± 1-1,5u

Voorzorgen en nabehandeling

 • Best is om de dag voor de behandeling geen alcohol te drinken of aspirine te nemen, deze verdunnen het bloed wat de behandeling kan bemoeilijken. Wil je toch een pijnstiller nemen dan kan je paracetamol gebruiken.
 • Vermijd na behandeling de zon en/of zonnebank
 • Niet gaan zwemmen of intensief sporten (zweten) en ook geen sauna nemen
 • De roodheid op de huid is volkomen normaal en trekt snel weg
 • Gebruik voldoende het nabehandelingsproduct
 • Laat kroetjes staan zodat er geen pigment verwijderd wordt
 • De kleur is in het begin altijd wat donkerder. Na enkele dagen tot een week vormt zich de natuurlijke kleur.
 • Na behandeling kan je direct terug aan het werk

VEILIG EN PIJNLOOS

De behandelingen zijn volledig veilig en zijn zo goed als pijnloos door het gebruik van verdovende zalf. Wij werken enkel met hoogwaardige toestellen en met hypoallergene pigmenten van betrouwbare leveranciers. Deze pigmenten bevatten bv. geen nikkel of zware metalen.

ONTDEK OOK

PERMANENTE MAKE-UP

Bij permanente make-up (ook wel micropigmentatie genoemd) worden met een speciaal toestel met een steriel naaldje kleurpigmenten aangebracht. Bij ons kan je terecht voor permanente make-up van eyeliners en wenkbrauwen.

Maatregelen m.b.t. Coronavirus (COVID-19)

Door de recentste regeringsbeslissing zijn wij genoodzaakt om alle Finesse salons gesloten te houden, voorlopig tot en met 15 Januari 2021. Wij betreuren dit ten zeerste. Daardoor komen alle bestaande afspraken in die periode te vervallen. U hoeft daar niets voor te doen.

Wij hebben de boekingen open gezet vanaf zaterdag 16 Januari zodat jullie al jullie afspraken kunnen beginnen inboeken. Mocht het toch nog later worden, dan worden de huidige boekingen gewoon geannuleerd en kan je een nieuwe maken.

Heeft u ondertussen producten nodig of een kleurpakketje, bezoek dan zeker onze online shop. We hebben er ook leuke geschenkboxen, ideaal als eindejaarscadeau!

Ook voor bijkomend advies kunt u ons steeds bellen op de vertrouwde nummers.

Hou het veilig! Samen kunnen we dit aan.