#blijfinuwkot survival guide

5 QUARANTAINE BEAUTY TIPS

Nu de meesten in isolement zitten kunnen we maar beter gebruik maken van de extra tijd die we hebben om onze huid goed te verzorgen en onderhouden. Hieronder geven we enkele belangrijke tips mee in je beauty ritueel die je huid reset tijdens je quarantaine.

1. Reinig je gelaat

Blijf je huid ‘s morgens en ‘s avonds grondig reinigen, ook al doe je nu minder maquillage op. s’ Avonds en ‘s nachts kleven er stofdeeltjes op je huid en die krijg je niet zo maar weg met water. Ook overdag komen er stofdeeltjes en pollutie op je huid en die moet je ook zien weg te krijgen. Reinig je gelaat zeker niet alleen met water. Dat bevat te veel kalk en chloor die je huid aantasten. Ideaal is je reinigen met een reinigingsmelk, die heeft een rijke textuur en slorpt de onzuiverheden op. 

Voor wie dit iets te omslachtig is heeft Mary Cohr de Douceur Nettoyant en 2 reinigingsmousses. Die reinigen de huid op een zachte manier. De Douceur Nettoyante is een reinigingscrème op basis van aloë vera die de kalk in het water neutraliseert. Heb je liever een mousse, dan heeft Mary Cohr de Mousse Purifiante en de Ecobiology. Ideaal gezien gebruik je hierna ook een lotion, maar zonder kan ook. In noodgevallen hebben we ook de eau micellaire. Dit reinigingswater vervangt melk, lotion en oogdémaquillant. De delicaatste zone van ons gezicht zijn de ogen. Die vragen een aparte reiniging. We hebben al veel oogdémaquillants getest maar die van Mary Cohr is echt de beste. Niet twijfelen.

mary cohr reinigen
mary cohr producten reinigen

2. SOS Handen

Nu we onze handen zo vaak moeten wassen en ook nog eens dikwijls met alcogel moeten ontsmetten ziet onze huid echt wel af. Nu een goede handcrème gebruiken is echt geen overbodige luxe. De Mary Cohr handcrème werkt herstellend op de huid en geeft bescherming tegen kalk, chloor, warmte en koude. Pigmentsvlekjes verminderen. Dag na dag zullen je handen zachter en gladder worden. De Mary Cohr handcrème is absoluut niet vettig en trekt onmiddellijk in.

3. Rescue nails

Nu we je nagels niet kunnen verzorgen hebben we een SOS pakketje voor je samen gesteld waarmee je zelf je gelnagels eraf kan halen. Het setje bestaat uit vijlen, buffers en een 7 in 1 nagellak.

nagels
  • 1. Vijl eerst met vijl n°1 de gel op het bovenste deel van je nagels weg.
  • 2. Vijl n°2 gebruik je om je nagels in model te zetten.
  • 3. Het bokkenpootje gebruik je om je nagelriemen naar achter te duwen.
  • 4. Buffer blokje n°3 dient om alles mooi glad te maken.
  • 5. Buffer blokje n°4 ga je eerst met de groene zijde 10 tellen over de nagels wrijven. En dan met de achterzijde van het blokje (wit) ook nog eens 10 keer. Tot wanneer de nagels mooi blinken.
  • 6. Sluit af met de 7 in 1 lak.
LPG

4. MIJN GEWICHT ONDER CONTROLE

Nu de meesten onder ons thuis moeten blijven, bewegen we allemaal iets minder en zouden we enkele kilootjes kunnen bijkomen. Laat het niet zo ver komen. Wij kunnen je helpen met doelgerichte voedingssupplementen van LPG en Mesoestetic.

5. help mijn crème is op

Is je favoriete crème bijna op? Geen probleem, je kan op onze webshop al onze producten online bestellen en die worden veilig bij je thuis geleverd. Portvrij reeds vanaf €45. Wil je graag extra advies of heb je nog enkele vragen dan kan je een mailtje sturen naar info@finesse-beauty.be. Ook als je twijfelt welke producten best bij jou passen dan kunnen we je zeker helpen. Bellen kan natuurlijk ook op 0471 57 90 27‬.

ONTDEK OOK

5 QUARANTAINE HAIR TIPS