Weg met grove poriën

Veel mensen hebben last van grove poriën of een grove huidstructuur. Dit is grotendeels genetisch bepaald en moeilijk te behandelen. Toch kan mooie resultaten bereiken door een specifieke behandeling te combineren met goede reinigingsproducten voor thuis. Dit kan je dan combineren met aangepaste make-up waardoor je huid er veel gaver en fijner zal uitzien. Bescherm zeker ook steeds je huid tegen UV zonlicht met een goede beschermingsfactor.

LED-licht therapie

LED-Licht verstevigt en verbetert de huidkwaliteit. Het is een nieuwe technologie voor huidverbetering, gebaseerd op zuiver rood LED-licht en werd ontwikkeld na jarenlang intensief medisch onderzoek. Het LED-licht gaat tot 5 mm diep in de huid en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Na enkele behandelingen is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging waarneembaar en de poriën worden fijner. Bovendien is het ook nog eens zeer ontspannend.

Een unieke behandeling op basis van hoge druk en hoge zuigkracht. De huid wordt grondig gereinigd en krijgt een milde peeling. Poriën worden zuiver door extractie en verfijnen. Actieve hydraterende en voedende antioxidanten en hyaluronzuur worden ingesluisd.

Positief energetische lichtflitsen

De veilige energetische LED-lichtflitsen geven prikkels aan de huidcellen om opnieuw collageen en elastine aan te maken. Grove poriën en huidstructuur worden fijner.

Oxygeneo

De OxyGeneo is een revolutionaire gepatenteerde 3-in-1 behandeling waarbij een milde microdermabrasie & fruitzuurpeeling gecombineerd worden met een zuurstoftherapie van binnenuit. De poriën zullen verminderen en de huidstructuur wordt fijner.

Boek nu online je afspraak voor alle finesse salons.

Maak een afspraak

0,000 items