Weg met grove poriën

Veel mensen hebben last van grove poriën of een grove huidstructuur. Dit is grotendeels genetisch bepaald en moeilijk te behandelen. Toch kan mooie resultaten bereiken door een specifieke behandeling te combineren met goede reinigingsproducten voor thuis. Dit kan je dan combineren met aangepaste make-up waardoor je huid er veel gaver en fijner zal uitzien. Bescherm zeker ook steeds je huid tegen UV zonlicht met een goede beschermingsfactor.

Salicyl & glycol verzorging

Deze wetenschappelijk bewezen en beproefde techniek verwijdert de dode huidcellen en maakt je huid gladder en gezonder. We combineren een salicyl peeling met een glycol peeling. De salicyl peeling gaat de huid grondig voorbereiden zodat de glycol verzorging nadien beter kan inwerken. Door de speciale zuren zal de huid afschilferen en wordt de huidvernieuwing gestimuleerd. Daarna zorgt de glycol verzorging voor de hydratatie en een anti-ageing effect. Ze verhoogt het hyaluron gehalte onmiddellijk en vult ook de fijne lijntjes op. Resultaat : een huid die er opvallend beter en jonger zal uitzien.

Oxygeneo

De OxyGeneo is een revolutionaire gepatenteerde 3-in-1 behandeling waarbij een milde microdermabrasie & fruitzuurpeeling gecombineerd worden met een zuurstoftherapie van binnenuit. De poriën zullen verminderen en de huidstructuur wordt fijner.

Positief energetische lichtflitsen

De veilige energetische LED-lichtflitsen geven prikkels aan de huidcellen om opnieuw collageen en elastine aan te maken. Grove poriën en huidstructuur worden fijner.

LED-licht therapie

LED-Licht verstevigt en verbetert de huidkwaliteit. Het is een nieuwe technologie voor huidverbetering, gebaseerd op zuiver rood LED-licht en werd ontwikkeld na jarenlang intensief medisch onderzoek. Het LED-licht gaat tot 5 mm diep in de huid en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Na enkele behandelingen is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging waarneembaar en de poriën worden fijner. Bovendien is het ook nog eens zeer ontspannend.

Een unieke behandeling op basis van hoge druk en hoge zuigkracht. De huid wordt grondig gereinigd en krijgt een milde peeling. Poriën worden zuiver door extractie en verfijnen. Actieve hydraterende en voedende antioxidanten en hyaluronzuur worden ingesluisd.

Boek nu online je afspraak voor alle finesse salons.

Maak een afspraak

Maatregelen m.b.t. Coronavirus (COVID-19)

Door de recentste regeringsbeslissing zijn wij genoodzaakt om alle Finesse salons gesloten te houden, voorlopig tot en met 15 Januari 2021. Wij betreuren dit ten zeerste. Daardoor komen alle bestaande afspraken in die periode te vervallen. U hoeft daar niets voor te doen.

Wij hebben de boekingen open gezet vanaf zaterdag 16 Januari zodat jullie al jullie afspraken kunnen beginnen inboeken. Mocht het toch nog later worden, dan worden de huidige boekingen gewoon geannuleerd en kan je een nieuwe maken.

Heeft u ondertussen producten nodig of een kleurpakketje, bezoek dan zeker onze online shop. We hebben er ook leuke geschenkboxen, ideaal als eindejaarscadeau!

Ook voor bijkomend advies kunt u ons steeds bellen op de vertrouwde nummers.

Hou het veilig! Samen kunnen we dit aan.