Weg met acné

Acné kunnen we doeltreffend behandelen door een combinatie van specifieke verzorgingen en producten voor thuisgebruik.

Salicyl verzorging

Medische verzorging waarbij de structuur van de huid verbetert en acné vermindert. Door deze peeling wordt de huid eerst droog en zal die gaan vervellen en worden er nieuwe huidcellen aangemaakt. 1 behandeling geeft al resultaat. Om op de textuur van de huid te kunnen inwerken raden wij 4 sessies aan.

Oxygeneo

De OxyGeneo is een revolutionaire gepatenteerde 3-in-1 behandeling waarbij een milde microdermabrasie & fruitzuurpeeling gecombineerd worden met een zuurstoftherapie van binnenuit. De huid krijgt meer volume en voelt gladder en zachter aan. Acné en hyperpigmentatie verminderen. De OxyGeno behandeling is geschikt voor alle huidtypes. Het Oxygeneo toestel haalt opmerkelijke resultaten en heeft al tal van awards gewonnen.

Positief energetische lichtflitsen

De veilige energetische LED flitstechnologie doodt de acné bacteriën. Ze stimuleert de aanmaak van collageen en elastine zodat de littekens langzaam verdwijnen en de poriën onmiddellijk vernauwen. In combinatie met LED-licht therapie verloopt het genezingsproces van de acné zeer vlug.

LED-licht therapie

LED-Licht therapie verstevigt en verbetert de huidkwaliteit. Het is een nieuwe technologie voor huidverbetering en werd ontwikkeld na jarenlang intensief medisch onderzoek. Het LED-licht gaat tot 5 mm diep in de huid en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Acné vermindert, evenals kleine littekentjes. Bovendien is het ook nog eens zeer ontspannend. Kan zowel voor het gelaat als voor het lichaam.

Hydrafacial

Door te peelen toont de huid meteen gladder, wordt de cel activiteit gestimuleerd en de opnamecapaciteit van de huid om verzorgende producten op te nemen, neemt enorm toe. De traditionele peelingmethodes hebben echter een irriterend en uitdrogend karakter, wat op termijn de huidveroudering bespoedigt.

Met de Hydrafacial wordt de huid grondig gereinigd. Actieve hydraterende en voedende oxidanten en hyaluronzuur worden ingesluisd. Resultaat: de huid wordt weer gezond.

Boek nu online je afspraak voor alle finesse salons.

Maak een afspraak

Maatregelen m.b.t. Coronavirus (COVID-19)

Door de recentste regeringsbeslissing zijn wij genoodzaakt om alle Finesse salons gesloten te houden, voorlopig tot en met 15 Januari 2021. Wij betreuren dit ten zeerste. Daardoor komen alle bestaande afspraken in die periode te vervallen. U hoeft daar niets voor te doen.

Wij hebben de boekingen open gezet vanaf zaterdag 16 Januari zodat jullie al jullie afspraken kunnen beginnen inboeken. Mocht het toch nog later worden, dan worden de huidige boekingen gewoon geannuleerd en kan je een nieuwe maken.

Heeft u ondertussen producten nodig of een kleurpakketje, bezoek dan zeker onze online shop. We hebben er ook leuke geschenkboxen, ideaal als eindejaarscadeau!

Ook voor bijkomend advies kunt u ons steeds bellen op de vertrouwde nummers.

Hou het veilig! Samen kunnen we dit aan.