Oxygeneo

De OxyGeneo is een revolutionaire gepatenteerde 3-in-1 behandeling waarbij een milde microdermabrasie & fruitzuurpeeling gecombineerd worden met een zuurstoftherapie van binnenuit. De huid krijgt meer volume en voelt gladder en zachter aan. Rimpeltjes en fijne lijntjes vervagen. De OxyGeno behandeling is geschikt voor alle huidtypes. Het Oxygeneo toestel haalt opmerkelijke resultaten en heeft al tal van awards gewonnen.

Exfoliëren – Infuseren – Oxygeneren – Verstevigen

De Oxygeneo behandeling is zeer modulair en kan aangepast worden in functie van de noden van de klant. De basis Oxygeneo verzorging kan uitgebreid worden met een radiofrequentie behandeling en ook een ultrason behandeling voor nog betere resultaten. Flexibiliteit troef.

  • Super resultaat op korte tijd
  • Flexibel en modulair
  • Unieke werkzame stoffen zoals retinol, hyaluronzuur, ribose, rozenbottelolie,..
  • Stimuleert de natuurlijke zuurstofvoorziening van binnenuit
  • (Vermindert oppervlakkige pigmentvlekken) -> enkel bij ‘weg met bruine vlekjes’
  • Stimuleert de aanmaak van collageen
  • Verbetert de huidstructuur, grove poriën worden fijner

Dieper niveau:

De Oxygeneo behandeling in 3 stappen

Exfoliëren

De speciale capsule exfolieert (peelt) de bovenste huidlaag op milde wijze en verwijdert overtollige dode huidcellen. Hierdoor kan de huid de actieve werkstoffen beter opnemen.

Infuseren

Er wordt een speciale gel gebruikt die rijk is aan actieve werkstoffen. Deze werkstoffen worden diep in de huid opgenomen door de combinatie van exfoliatie en zuurstofvoorziening van binnenuit.

Oxygeneren

De speciale gel veroorzaakt ontelbare koolstofdioxide belletjes die tegen het huidoppervlak uiteenspatten. Het lichaam reageert hierop door zuurstofrijk bloed naar de huid te sturen. Het volume zal verbeteren.

De Oxygeneo behandeling kan gemakkelijk uitgebreid worden met een radiofrequentie en/of ultrasoon behandeling

De radiofrequentie zorgt voor een lokale en precieze opwarming van de huidlagen en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. De huid wordt strakker en gladder.

De ultrasoon behandeling zet de huidcellen open door micro trillingen, waardoor actieve werkstoffen zoals hyaluronzuur, collageen, vitamines en antioxidanten beter opgenomen worden.

Een extra LEDlicht therapie zal ook hier voor een extra boost zorgen. Ook mogelijk in kuurvorm.

Boek nu online je afspraak voor alle finesse salons.

Maak een afspraak