Weg met burn-outs

Burn-outs ontstaan bij een langdurige blootstelling aan stressvolle situaties. Volgens recente studies dreigt 1 op 5 van de Vlamingen ermee te maken te krijgen. Burn outs zijn werk gerelateerd en komen vaakst voor bij sterk gemotiveerde, bevlogen mensen die dikwijls graag hard en veel werken. Door de overvloedige aanmaak van stress hormonen cortisol en adrenaline worden de hersenen overbelast. Die gaan dan in een ‘vlucht of vecht’ respons, die normaal enkel dient om te overleven in gevaarlijke situaties. Maar als dit continu blijft aanhouden leidt dit uiteindelijk tot een fysieke, emotionele en mentale uitputting.

Finesse heeft unieke programma’s samengesteld waarmee we burn-outs behandelen en ook proberen voorkomen. De programma’s worden op maat gemaakt en zijn een combinatie van beweging, gezonde voeding, en therapeutische ontspanning met de speciale Sybaretic Slimline cocoon en de LPG Detox behandeling met de Cellu M6 Alliance Medical. Dit uniek toestel werkt op basis van diepe en middendiepte infrarood straling gecombineerd met trillingen. Het is heel ontspannend en zorgt ook voor een beter metabolisme.

Omdat burn-outs sterk verschillen van persoon tot persoon werken wij specifieke programma’s op maat uit die aangepast zijn aan de individuele noden. Vraag uw offerte. Ook mogelijkheid voor een proefsessie.

Boek nu online je afspraak voor alle finesse salons.

Maak een afspraak