Weg met overtollig vet, verslapping van het lichaam & cellulitis

Bij Finesse hebben we jarenlange ervaring met verschillende afslankmethodes & technieken. Een combinatie op maat zorgt voor de beste resultaten.

Proteïnedieet

De beste en snelste resultaten bekomen we als we onze verschillende behandelingen combineren met een aangepast prote ne dieet. Wij stellen voor jou het juiste gamma samen voor een efficiënte kuur.

Andullatiematras

De HHP Massagematras voor andullatie massage met infrarood dieptewarmte is ideaal om te ontspannen, te vermageren en spierpijn te bestrijden. De matras stimuleert het metabolisme op een doeltreffende manier, en werkt ook anti cellulitis. Ook zeer geschikt voor mensen met fibromyalgie.

Powerplate

De Powerplate trilplaat zorgt voor strakkere spieren, buik en billen. Een kwartiertje oefening op de powerplate komt overeen met een paar uur sporten. Ideaal in combinatie met andere verzorgingen zoals de Universal Contour Wrap, Slimline of Maximus voor nog meer resultaat.

Slimline

De Slimline is een medische spa capsule met een vibrerend bed die het metabolisme stimuleert. De verzorging is zeer ontspannend en slankt af en verstevigt. Ze wordt genomen in kuren van 10 beurten. Ideaal in combinatie met de Maximus verzorging voor een nog beter en sneller resultaat.

Techni Minceur

De Techni minceur behandeling van Mary Cohr zorgt voor minder centimeters, minder cellulitis, en een stevigere en strakkere huid. Deze verzorging bestaat uit een lichaamspeeling, een stevige massage en een body wrap voor de te behandelen zones.

Universal Contour Wrap

De Universal Contour Wrap is een pakking op basis van minerale zouten en klei. Ze ontgift en verstevigt en heeft een heel aangenaam en ontspannend effect. De klei absorbeert de toxische stoffen uit het lichaam. Na een uurtje voelt de huid zijdezacht aan en is er gegarandeerd centimeters lichaamsomtrek verloren. En dit blijft ook doorwerken nadien. Bekijk de voordelen

Bodyshock

Een specifieke afslankbehandeling op basis van super geconcentreerde actieve ingrediënten, in combinatie met de Slimline. Met de Bodyshock kunnen we verschillende zones zoals buik, billen, armen en benen zeer gericht bewerken.

Bodyshock wordt in kuren van 10 beurten gedaan en zorgt voor het afremmen van de vorming van vetweefsel, het remodelleren van het silhouet, het stimuleren van de vetverbranding en slankt af en verstevigt. Werkt ook goed bij de typische ‘sinaasappelhuid’. Voor nog betere resultaten kan je de Bodyshock kuur combineren met een onderhoudskuur voor thuis. Die bestaat uit afslankcapsules, voedingssupplementen en speciale crèmes om de zones specifiek te bewerken.

Maximus RF & Spierstimulatie

De Maximus werkt op basis van RF (radio frequentie) en spierstimulatie en kan lokale vetophopingen en cellulitis op buik, billen en armen verminderen. Zowel bij mannen als bij vrouwen. De behandelingen zijn klinisch bewezen. Lees meer over Maximus RF en spierstimulatie.

Boek nu online je afspraak voor alle finesse salons.

Maak een afspraak

0,000 items