Maximus RF & Spierstimulatie

De Maximus werkt op basis van RF (radio frequentie) en spierstimulatie en kan lokale vetophopingen en cellulitis op buik, billen en armen verminderen. Zowel bij mannen als bij vrouwen. De behandelingen zijn klinisch bewezen.

  • Veilig
  • Deugddoende behandeling
  • Geen neveneffecten
  • Direct resultaat
  • Korte behandeling

Hoe werkt het?

1. Radio Frekwentie (RF) energie verwarmt de vetlaag. Deze opwarming versterkt het vet metabolisme proces en zorgt ervoor dat het vloeibare vet (glycerol) uit de vetcellen wordt gedrongen.

2. Het vrijgekomen vet wordt gedraineerd door interne en externe druk op de vetcellaag. Intern : energiepulsen doen de spieren samen trekken. Daardoor duwen de spieren de vetcellen omhoog. Extern: door de druk van bovenaf met de applicator. Het resultaat is een ‘samendruk’ effect door de neerwaartse druk met de applicator bovenaan en de opwaartse druk van de spieren onderaan, waardoor het vet gedraineerd wordt en het vet volume vermindert.

3. Het gecombineerd effect van Radio Frekwentie en spier samentrekking zorgt voor een diepe en homogene opwarming van de huidlagen. Deze opwarming verhoogt de bloed- en lymfe circulatie en zorgt voor zuurstof opname en een detox effect. De RF energie verwarmt ook de collageenvezels waardoor ze samentrekken. De huid wordt strakker en egaler. Tezelfdertijd zorgt de opwarming voor een versnelling van het metabolisme van de fibroblasten waardoor nieuw collageen wordt aangemaakt. Daardoor is het resultaat ook langdurig.

4. Verouderde huid met verzwakte collageen vezels en beperkte fibroblast activiteit.

5. Opgewarmde collageen vezels tijdens de Trilipo RF behandeling. De warmte zorgt ervoor dat de vezels onmiddellijk samen trekken.

6. Direct resultaat : een gladdere, strakkere huid al na de eerste behandeling

7. Duurzaam resultaat : de gestimuleerde fibroblasten produceren nieuw collageen

Boek nu online je afspraak voor alle finesse salons.

Maak een afspraak

Maatregelen m.b.t. Coronavirus (COVID-19)

Door de recentste regeringsbeslissing zijn wij genoodzaakt om alle Finesse salons gesloten te houden, voorlopig tot en met 15 Januari 2021. Wij betreuren dit ten zeerste. Daardoor komen alle bestaande afspraken in die periode te vervallen. U hoeft daar niets voor te doen.

Wij hebben de boekingen open gezet vanaf zaterdag 16 Januari zodat jullie al jullie afspraken kunnen beginnen inboeken. Mocht het toch nog later worden, dan worden de huidige boekingen gewoon geannuleerd en kan je een nieuwe maken.

Heeft u ondertussen producten nodig of een kleurpakketje, bezoek dan zeker onze online shop. We hebben er ook leuke geschenkboxen, ideaal als eindejaarscadeau!

Ook voor bijkomend advies kunt u ons steeds bellen op de vertrouwde nummers.

Hou het veilig! Samen kunnen we dit aan.