Universal Contour Wrap

Pakking op basis van minerale zouten en klei.

  • Gegarandeerd groot en blijvend centimer verlies.
  • Ontgift
  • Strakkere huid

De Universal Contour Wrap is een pakking op basis van minerale zouten en klei. Ze ontgift en verstevigt en heeft een heel aangenaam en ontspannend effect. De klei absorbeert de toxische stoffen uit het lichaam. Na een uurtje voelt de huid zijdezacht aan en is er gegarandeerd centimeters lichaamsomtrek verloren. En dit blijft ook doorwerken nadien.

De Universal Contour Wrap verwijdert dode huidcellen, reinigt de huid, ontgift het lichaam, verstrakt de huid en maakt littekens, striemen en cellulitis minder zichtbaar. Deze methode werkt op plaatsen waar moeilijk afslanking kan bekomen worden. De klant wordt gewikkeld in elastische windels die in speciale zeeklei werden gedrenkt en opgewarmd.

Dit heeft een heel aangenaam en ontspannend effect. De klei zal de toxische stoffen uit het lichaam absorberen. Na een uurtje voelt de huid zijdezacht aan en heeft de klant gegarandeerd centimeters lichaamsomtrek verloren. En dit blijft ook doorwerken nadien.

Met de Universal Contour Wrap werken we niet rechtstreeks op gewichtsverlies. De behandeling heeft wel goede resultaten in combinatie met een vermageringskuur.

Boek nu online je afspraak voor alle finesse salons.

Maak een afspraak

Maatregelen m.b.t. Coronavirus (COVID-19)

Door de recentste regeringsbeslissing zijn wij genoodzaakt om alle Finesse salons gesloten te houden, voorlopig tot en met 15 Januari 2021. Wij betreuren dit ten zeerste. Daardoor komen alle bestaande afspraken in die periode te vervallen. U hoeft daar niets voor te doen.

Wij hebben de boekingen open gezet vanaf zaterdag 16 Januari zodat jullie al jullie afspraken kunnen beginnen inboeken. Mocht het toch nog later worden, dan worden de huidige boekingen gewoon geannuleerd en kan je een nieuwe maken.

Heeft u ondertussen producten nodig of een kleurpakketje, bezoek dan zeker onze online shop. We hebben er ook leuke geschenkboxen, ideaal als eindejaarscadeau!

Ook voor bijkomend advies kunt u ons steeds bellen op de vertrouwde nummers.

Hou het veilig! Samen kunnen we dit aan.