Weg met stress

Naast onze doelgerichte verzorgingen kan je bij Finesse ook heerlijk ontspannen in alle rust. Kan ook als duo verzorging.

LPG bindweefselmassage

Met het allernieuwste LPG Cellu M6 Alliance Medical toestel kunnen we ook zalige bindweefselmassage geven die je een instant beter gevoel zullen geven.

Universal Contour Wrap

De Universal Contour Wrap is een pakking op basis van minerale zouten en klei en heeft een heel aangenaam en ontspannend effect. De klei absorbeert de toxische stoffen uit het lichaam. Na een uurtje voelt de huid zijdezacht aan en is er gegarandeerd centimeters lichaamsomtrek verloren.

Dit blijft ook doorwerken nadien.

LPG Cellu M6 Alliance Medical

De nieuwste gepatenteerde technologie van LPG voor anti age-ing. Beter dan al de voorgaande generaties.  Zorgt voor een natuurlijke aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. Resultaat : een stevigere en gladdere huid.

  • 100% natuurlijk – niet invasief – niet agressief
  • Resultaat vanaf 3 sessies

In combinatie met onze andere behandelingen zoals Maximus, Oxygeneo, .. nog mooiere resultaten.

Anti-rimpel gelaatsverzorgingen

Wij bieden verscheidene gelaatsverzorgingen aan van Mary Cohr. Alles over gelaatsverzorgingen

Maximus RF

De Maximus gelaatsbehandeling op basis van radiofrequentie technologie is een zachte, maar effectieve oplossing voor gelaat, nek, buik, benen en armen. Door een zeer precieze opwarming van de verschillende huidlagen wordt de huid gladder en strakker en dit reeds na de eerste behandeling. Klinisch bewezen voor alle huidtypes. Nieuw collageen wordt aangemaakt en de huid verstrakt.

Oxygeneo

De OxyGeneo is een revolutionaire gepatenteerde 3-in-1 behandeling waarbij een milde microdermabrasie & fruitzuurpeeling gecombineerd worden met een zuurstoftherapie van binnenuit. De huid krijgt meer volume en voelt gladder en zachter aan. Rimpeltjes en fijne lijntjes vervagen.

Positief energetische lichtflitsen

De veilige energetische LED-lichtflitsen geven prikkels aan de huidcellen om opnieuw collageen en elastine aan te maken. Lees meer

Hot stone massage

Massage met warme stenen, zalige ontspanning en tegelijkertijd verfrissende energie.

SlimLine

De SlimLine is een medische spa capsule met een vibrerend bed die het metabolisme stimuleert. De verzorging is zeer ontspannend en slankt af en verstevigt. Ze wordt genomen in kuren van 10 beurten. Ideaal in combinatie met de Maximus verzorging voor een nog beter en sneller resultaat.

Rugmassage

Ontspannende rug, hals- en schoudermassage.

Lichaamsmassage

Therapeutische handen masseren heel het lichaam en de ritmische bewegingen wiegen u bijna in slaap. Aansluitend kan je een zalige lichaamsmassage peeling laten uitvoeren op basis van fruitzaadjes.

Lichaamsmassage peeling

Is een zalige peeling van het lichaam op basis van etherische oliën en fruitzaadjes. Zowel voor vrouwen als voor mannen. Is ideaal na een lichaamsmassage en ook de perfecte voorbereiding op een bruin kuur of vakantie.

Boek nu online je afspraak voor alle finesse salons.

Maak een afspraak

Maatregelen m.b.t. Coronavirus (COVID-19)

Door de recentste regeringsbeslissing zijn wij genoodzaakt om alle Finesse salons gesloten te houden, voorlopig tot en met 15 Januari 2021. Wij betreuren dit ten zeerste. Daardoor komen alle bestaande afspraken in die periode te vervallen. U hoeft daar niets voor te doen.

Wij hebben de boekingen open gezet vanaf zaterdag 16 Januari zodat jullie al jullie afspraken kunnen beginnen inboeken. Mocht het toch nog later worden, dan worden de huidige boekingen gewoon geannuleerd en kan je een nieuwe maken.

Heeft u ondertussen producten nodig of een kleurpakketje, bezoek dan zeker onze online shop. We hebben er ook leuke geschenkboxen, ideaal als eindejaarscadeau!

Ook voor bijkomend advies kunt u ons steeds bellen op de vertrouwde nummers.

Hou het veilig! Samen kunnen we dit aan.