Weg met stress

Naast onze doelgerichte verzorgingen kan je bij Finesse ook heerlijk ontspannen in alle rust. Kan ook als duo verzorging.

SlimLine

De SlimLine is een medische spa capsule met een vibrerend bed die het metabolisme stimuleert. De verzorging is zeer ontspannend en slankt af en verstevigt. Ze wordt genomen in kuren van 10 beurten. Ideaal in combinatie met de Maximus verzorging voor een nog beter en sneller resultaat.

Zonnebank

Bij Finesse hebben we 2 zonnebanken van UWE. Wij geven u deskundig advies en begeleiding zodat u altijd mooi en veilig bruint.

Universal Contour Wrap

De Universal Contour Wrap is een pakking op basis van minerale zouten en klei en heeft een heel aangenaam en ontspannend effect. De klei absorbeert de toxische stoffen uit het lichaam. Na een uurtje voelt de huid zijdezacht aan en is er gegarandeerd centimeters lichaamsomtrek verloren.

Dit blijft ook doorwerken nadien.

Hot stone massage

Massage met warme stenen, zalige ontspanning en tegelijkertijd verfrissende energie.

Rugmassage

Ontspannende rug, hals- en schoudermassage.

Lichaamsmassage

Therapeutische handen masseren heel het lichaam en de ritmische bewegingen wiegen u bijna in slaap. Aansluitend kan je een zalige lichaamsmassage peeling laten uitvoeren op basis van fruitzaadjes.

Boek nu online je afspraak voor alle finesse salons.

Maak een afspraak

0,000 items