een strakker en steviger lichaam zonder zweten of afzien in de fitness

Voel je opnieuw mooi en zelfzeker

LPG bindweefselmassage is wat het zegt: een ontspannende massage die diep inwerkt op de kern van de huid- en vetcellen. Hij pakt de hardnekkige vetten aan en verbetert je huid.

 • Zeer aangenaam gevoel
 • Ontgift je lichaam
 • Verstevigt je huid
 • Minder sinaasappelhuid
 • Je verliest centimeters

voor slechts €60 

Te mooi om waar te zijn?

Massage voor een strakker en steviger lichaam?

Ja écht! Op basis van 30 jaar wetenschappelijk onderzoek ontwikkelde LPG® met endermologie (bindweefselmassage) een natuurlijke manier om diep in te werken tot in de kern van de huid- en de vetcellen.

De gepatenteerde kop met sequentiële aanzuiging werkt gelijktijdig in op de afvoer van hardnekkige vetten en op de huidkwaliteit (stevigheid, sinaasappelhuid). Een complete aanpak die eindelijk afslanking en stevigheid in 1 behandeling combineert.

Hoe gaan we te werk?

Sneller naar een strakke & stevige huid en minder cellulitis

01

Opmeten en foto nemen

Bij je eerste sessie meten we je op: gewicht, lichaamsvet en spiermassa. We nemen tegelijk een foto van je lichaam of de te behandelen zones om nadien het resultaat objectief te beoordelen.

02

ontspannende massage

Je trekt de speciale LPG bodysuit aan (het pakje) en ligt aangenaam op de massagezetel. Elke sessie duurt gemiddeld een halfuurtje.

03

Snel resultaat

Na 3 sessies zie je dat het werkt en begint je lichaam te veranderen. Je kunt kiezen voor kuren van 10 of 20 sessies aan interessante prijzen.

Video afspelen
zij deden het al

onze klanten boekten snel resultaat met LPG

Wegens mijn cluster hoofdpijn moest ik medicatie in mijn billen injecteren met als gevolg veel bulten op mijn bovenbenen en een gezwollen buik. Ik kwam reeds bij Muriel Bollé en Finesse Beauty voor gelaatsverzorgingen en op een dag vertelde ik haar mijn verhaal waarop Muriel mij een aanpak voorstelde en het advies gaf om eerst met mijn dokter af te stemmen. De dokter was er volledig mee akkoord en zo konden we beginnen met LPG bindweefselmassage en anti-cellulitis gecombineerd met Slimline en Bodyshock. Daarnaast nam ik ook de rode en de groene voedingsampoules en de ‘stop peau d’orante’ supplementen van LPG. Al vrij snel verdwenen de bulten. We zijn nu 1 jaar verder en mijn buik is plat en mijn cellulitis is helemaal verdwenen. Ik blijf om de 14 dagen komen. Zo behoud ik mijn goede resultaten en het is ook nog eens heel ontspannend bovendien.
Aisha (29 jaar)
Knokke
Ik doe zeer veel aan sport- wel 4x per week. Mijn lichaam is strak maar toch was ik niet tevreden over bepaalde zones. Ik ken Muriel Bollé al jaren en weet dat ze steeds met de beste toestellen en behandelingen werkt en vroeg haar wat ik kon doen. Muriel stelde me RF met de Maximus voor ofwel bindweefselmassage met de LPG in combinatie met de Slimline. Mijn voorkeur ging naar deze laatste aanpak en ik begon er meteen aan. Na 3 beurten was mijn probleem opgelost. Sindsdien kom ik 1 keer per maand voor onderhoud en ook omdat het zo zalig is.
Katia (53 jaar)
Aalter
Ik ben geen echte fan van sport maar wou wel mijn lichaam in vorm houden en had gelezen dat LPG endermologie zo heilzaam was. Op de site van Finesse Beauty vond ik meer informatie hierover en ik boekte een afspraak. Het eerste contact met Muriel Bollé was zeer motiverend en ik begon een reeks LPG behandelingen. De meisjes die mij behandelen zijn allemaal even vriendelijk en professioneel. In het begin had ik de indruk dat de resultaten niet zo snel kwamen, maar toen ik ook de voedingssupplementen begon te nemen ging het plots heel snel en kwamen mijn kleren los te zitten. Ik doe nu elke week een LPG beurt en voel me daar super bij. Ik neem nu ook de RF behandeling van mijn ogen erbij waardoor mijn rimpeltjes sterk verminderd zijn. 
Isabelle (41 jaar)
Evergem

Wil je ook dezelfde resultaten?

WAT IS HET VERSCHIL

Nieuwe vs oude generatie LPG

In alle drie onze vestigingen werken we met het allernieuwste LPG-toestel: Cellu M6 Alliance Medical. Vergelijk zelf.

Ons LPG-toestel is krachtiger, sneller en geeft betere resultaten in een kortere tijd in vergelijking met LPG-toestellen van de vorige generatie.

Als je Nog sneller
resultaat wilt

Uit ervaring weten we dat de LPG bindweefselmassage zeer goed werkt in combinatie met onze Slimline capsule.

Dat is ook logisch. Bij een LPG-kuur komen heel veel afvalstoffen vrij die zo snel mogelijk afgevoerd dienen te worden. Het vibrerend massagebed van de Slimline zorgt daarvoor.

De hoge temperatuur geeft een sauna effect, waardoor afvalstoffen via de huid verwijderd worden en het medisch LED-licht gaat de huid extra verstevigen en verjongen.

Echt een unieke, super combinatie, die ook nog eens zeer ontspannend werkt. De Slimline hebben we ook in al onze vestigingen.

WIE BEN IK

Passie voor schoonheid & verzorging

Muriel Bollé

Mijn naam is Muriel Bollé. Ik startte meer dan 25 jaar geleden met Finesse Beauty in het centrum van Maldegem, heel klein.

Mijn passie was (en is nog steeds) mensen te verzorgen, hen mooi te maken en advies geven. En het werkte, Finesse Beauty werd een groot succes en groeide.

Ondertussen heb ik 3 vestigingen in Maldegem en Waarschoot en werk ik met een team van gedreven en getalenteerde schoonheidsspecialistes die mijn passie voor het vak delen. Daarnaast hebben we met Finesse Hair ook 2 kapsalons.

Wij werken enkel met de beste toestellen met bewezen medische resultaten en de hoogwaardige producten van Mary Cohr, Mesoestetic en LPG.

Wij slagen erin om met onze verzorgingen zeer mooie resultaten te behalen zoals onze klanten kunnen bevestigen.

LPG is voor jou wanneer…

 • Je schoonheid en een verzorgd voorkomen belangrijk vindt
 • Je je gezondheid steeds voorop zet
 • Je al veel geprobeerd hebt, maar nooit met het gewenste resultaat
 • Je enkel nog iets wil dat een bewezen, medisch resultaat heeft
 • Je eindelijk je probleemzones wil aanpakken
 • Je een natuurlijk alternatief wenst om efficiënt vet of cellulitis te verliezen

Zei je op elk statement ja? Dan is de proefbeurt LPG zeker iets voor jou. Je hebt niks te verliezen, enkel wat cellulitis ☺️

voor slechts €60 

Geniet van onze abonnementskortingen

Losse beurt
€60

per beurt

10 beurten abonnement
€550

= €50 korting

20 beurten abonnement
€1000

= €200 korting

Maatregelen m.b.t. Coronavirus (COVID-19)

Door de recentste regeringsbeslissing zijn wij genoodzaakt om alle Finesse salons gesloten te houden, voorlopig tot en met 15 Januari 2021. Wij betreuren dit ten zeerste. Daardoor komen alle bestaande afspraken in die periode te vervallen. U hoeft daar niets voor te doen.

Wij hebben de boekingen open gezet vanaf zaterdag 16 Januari zodat jullie al jullie afspraken kunnen beginnen inboeken. Mocht het toch nog later worden, dan worden de huidige boekingen gewoon geannuleerd en kan je een nieuwe maken.

Heeft u ondertussen producten nodig of een kleurpakketje, bezoek dan zeker onze online shop. We hebben er ook leuke geschenkboxen, ideaal als eindejaarscadeau!

Ook voor bijkomend advies kunt u ons steeds bellen op de vertrouwde nummers.

Hou het veilig! Samen kunnen we dit aan.