Weg met rimpeltjes en slappe huid

Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet en investeren steeds in de nieuwste bewezen apparatuur om niet-invasief rimpeltjes en verslappingen te behandelen. Met zeer mooie resultaten.

PhytOxygene gelaatsverzorging

50 minuten om de huid te ontgiften en te voorzien van zuurstof dankzij de kracht van de natuur.

PhytOxygene gelaatsverzorging

50 minuten om de huid te ontgiften en te voorzien van zuurstof dankzij de kracht van de natuur.

LPG bindweefselmassage

Met het allernieuwste LPG Cellu M6 Alliance Medical toestel kunnen we ook zalige bindweefselmassage geven die je een instant beter gevoel zullen geven.

LPG Cellu M6 Alliance Medical

De nieuwste gepatenteerde technologie van LPG voor anti age-ing. Beter dan al de voorgaande generaties.  Zorgt voor een natuurlijke aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. Resultaat : een stevigere en gladdere huid.

  • 100% natuurlijk – niet invasief – niet agressief
  • Resultaat vanaf 3 sessies

In combinatie met onze andere behandelingen zoals Maximus, Oxygeneo, .. nog mooiere resultaten.

Anti-rimpel gelaatsverzorgingen

Wij bieden verscheidene gelaatsverzorgingen aan van Mary Cohr. Alles over gelaatsverzorgingen

Maximus RF

De Maximus gelaatsbehandeling op basis van radiofrequentie technologie is een zachte, maar effectieve oplossing voor gelaat, nek, buik, benen en armen. Door een zeer precieze opwarming van de verschillende huidlagen wordt de huid gladder en strakker en dit reeds na de eerste behandeling. Klinisch bewezen voor alle huidtypes. Nieuw collageen wordt aangemaakt en de huid verstrakt.

Oxygeneo

De OxyGeneo is een revolutionaire gepatenteerde 3-in-1 behandeling waarbij een milde microdermabrasie & fruitzuurpeeling gecombineerd worden met een zuurstoftherapie van binnenuit. De huid krijgt meer volume en voelt gladder en zachter aan. Rimpeltjes en fijne lijntjes vervagen.

Positief energetische lichtflitsen

De veilige energetische LED-lichtflitsen geven prikkels aan de huidcellen om opnieuw collageen en elastine aan te maken. Lees meer

Boek nu online je afspraak voor alle finesse salons.

Maak een afspraak

Maatregelen m.b.t. Coronavirus (COVID-19)

Door de recentste regeringsbeslissing zijn wij genoodzaakt om alle Finesse salons gesloten te houden, voorlopig tot en met 15 Januari 2021. Wij betreuren dit ten zeerste. Daardoor komen alle bestaande afspraken in die periode te vervallen. U hoeft daar niets voor te doen.

Wij hebben de boekingen open gezet vanaf zaterdag 16 Januari zodat jullie al jullie afspraken kunnen beginnen inboeken. Mocht het toch nog later worden, dan worden de huidige boekingen gewoon geannuleerd en kan je een nieuwe maken.

Heeft u ondertussen producten nodig of een kleurpakketje, bezoek dan zeker onze online shop. We hebben er ook leuke geschenkboxen, ideaal als eindejaarscadeau!

Ook voor bijkomend advies kunt u ons steeds bellen op de vertrouwde nummers.

Hou het veilig! Samen kunnen we dit aan.