Weg met rimpeltjes en slappe huid

Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet en investeren steeds in de nieuwste bewezen apparatuur om niet-invasief rimpeltjes en verslappingen te behandelen. Met zeer mooie resultaten.

PhytOxygene gelaatsverzorging

50 minuten om de huid te ontgiften en te voorzien van zuurstof dankzij de kracht van de natuur.

LPG bindweefselmassage

Met het allernieuwste LPG Cellu M6 Alliance Medical toestel kunnen we ook zalige bindweefselmassage geven die je een instant beter gevoel zullen geven.

LPG Cellu M6 Alliance Medical

De nieuwste gepatenteerde technologie van LPG voor anti age-ing. Beter dan al de voorgaande generaties.  Zorgt voor een natuurlijke aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. Resultaat : een stevigere en gladdere huid.

  • 100% natuurlijk – niet invasief – niet agressief
  • Resultaat vanaf 3 sessies

In combinatie met onze andere behandelingen zoals Maximus, Oxygeneo, .. nog mooiere resultaten.

Anti-rimpel gelaatsverzorgingen

Wij bieden verscheidene gelaatsverzorgingen aan van Mary Cohr. Alles over gelaatsverzorgingen

Maximus RF

De Maximus gelaatsbehandeling op basis van radiofrequentie technologie is een zachte, maar effectieve oplossing voor gelaat, nek, buik, benen en armen. Door een zeer precieze opwarming van de verschillende huidlagen wordt de huid gladder en strakker en dit reeds na de eerste behandeling. Klinisch bewezen voor alle huidtypes. Nieuw collageen wordt aangemaakt en de huid verstrakt.

Oxygeneo

De OxyGeneo is een revolutionaire gepatenteerde 3-in-1 behandeling waarbij een milde microdermabrasie & fruitzuurpeeling gecombineerd worden met een zuurstoftherapie van binnenuit. De huid krijgt meer volume en voelt gladder en zachter aan. Rimpeltjes en fijne lijntjes vervagen.

Positief energetische lichtflitsen

De veilige energetische LED-lichtflitsen geven prikkels aan de huidcellen om opnieuw collageen en elastine aan te maken. Lees meer

Boek nu online je afspraak voor alle finesse salons.

Maak een afspraak