Anti-rimpel gelaatsverzorgingen

Mary Cohr Catiovital

Gelaatsverzorging waarbij met het Catiovital apparaat de huid tot in de diepste lagen wordt gereinigd en gevoed op basis van ionisatie, gevolgd door een deugddoende massage met heerlijke etherische oliën.

Mary Cohr Catiovital lift

De Catiovital Lift vertrekt van de Catiovital verzorging, waar als extra met spierstimulatie en een liftende massage bijkomen. De gelaatstrekken worden spectaculair gelift en de kaaklijn wordt verfraaid.

Mary Cohr Beauté Lifting

Na massage van het gelaat met zeer actieve bestanddelen, wordt de huid behandeld met een liftend, modellerend en verstevigend actief masker. Het aantal rimpeltjes vermindert spectaculair en de huid voelt stevig en vitaal aan.

Beauté aromatique

Bijzondere gelaatsverzorging op basis van essentiële oliën die een zeer mooie éclat geeft. Eerst masseren we met essentiële oliën en dan daarna volgt een masker met extracten van 5 verschillende planten.

Decléor gelaatsverzorging

Decléor is net als Mary Cohr de specialist van de etherische oliën. Deze zalige gelaatsverzorging op basis van specifieke massage bewegingen met etherische oliën geeft een mooi resultaat. Rimpels vervagen en u krijgt een stralende éclat.

Decléor gelaatsverzorging met rug of arm massage

Dit is de Decléor gelaatsverzorging die aangevuld wordt met een heerlijke rugmassage ofwel met een arm massage op basis van Pilates bewegingen.

Oogverzorging

Specifieke verzorging die de rimpeltjes rond de ogen verminderen. Op basis van collageen en elastine.

Oog patch

Krachtige ingrediënten die op de ogen worden aangebracht tijdens een gelaatsverzorging of een andere behandeling bv wimperlift.

Décolleté patch

Een collageen blad met krachtige ingrediënten die de rimpels verminderen.

Mary Cohr Dermo Peeling

Deze  verzorging laat je huid weer stralen, verheldert je teint, vermindert bruine vlekken en geeft onmiddellijk resultaat. Bij proeven vonden vrouwen dat ze een mooiere en egalere teint hadden met een gladde en zachte huid. Ook vonden ze dat ze er merkelijk jonger uitzagen.

Mary Cohr Eye Repair

Specifieke oogverzorging met het catiovital apparaat, die de rimpeltjes en fijne lijntjes glad strijkt. Donkere kringen en wallen verminderen. U krijgt weer een stralende jonge blik.

Mary Cohr Age repair

Gelaatsverzorging die inwerkt op alle niveaus van de opperhuid en lederhuid met een combinatie van krachtige vernieuwende werkstoffen -zoals het vitamine C complex -en exclusieve massagebewegingen. Ze gomt de tekenen van veroudering weg en u ziet er onmiddellijk goed uit.

Hydrafacial

Een unieke behandeling op basis van hoge druk en hoge zuigkracht. De huid wordt grondig gereinigd en krijgt een milde peeling. Poriën worden zuiver door extractive en verfijnen. Actieve hydraterende en voedende antioxidanten en hyaluronzuur worden ingesluisd.

LED-licht therapie

LED-Licht verstevigt en verbetert de huidkwaliteit. Het is een nieuwe technologie voor huidverbetering, gebaseerd op zuiver rood LED-licht en werd ontwikkeld na jarenlang intensief medisch onderzoek. Het LED-licht gaat tot 5 mm diep in de huid en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Na enkele behandelingen is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging waarneembaar. Bovendien is het ook nog eens zeer ontspannend. Kan zowel voor het gelaat als voor het lichaam.

Boek nu online je afspraak voor alle finesse salons.

Maak een afspraak

Maatregelen m.b.t. Coronavirus (COVID-19)

Door de recentste regeringsbeslissing zijn wij genoodzaakt om alle Finesse salons gesloten te houden, voorlopig tot en met 15 Januari 2021. Wij betreuren dit ten zeerste. Daardoor komen alle bestaande afspraken in die periode te vervallen. U hoeft daar niets voor te doen.

Wij hebben de boekingen open gezet vanaf zaterdag 16 Januari zodat jullie al jullie afspraken kunnen beginnen inboeken. Mocht het toch nog later worden, dan worden de huidige boekingen gewoon geannuleerd en kan je een nieuwe maken.

Heeft u ondertussen producten nodig of een kleurpakketje, bezoek dan zeker onze online shop. We hebben er ook leuke geschenkboxen, ideaal als eindejaarscadeau!

Ook voor bijkomend advies kunt u ons steeds bellen op de vertrouwde nummers.

Hou het veilig! Samen kunnen we dit aan.