Weg met rode vlekjes en couperose

Rode vlekjes en couperose proberen steeds terug te keren en kunnen doeltreffend behandeld worden door ons. Om een blijvend resultaat te behalen is het best om de behandeling op regelmatige tijdstippen te herhalen.

LED-licht therapie

Medisch LED-licht verstevigt en verbetert de huidskwaliteit. Het is een nieuwe technologie voor huidverbetering, gebaseerd op zuiver rood LED licht en werd ontwikkeld na jarenlang intensief medisch onderzoek. Het LED-licht gaat tot 5 mm diep in de huid en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Fouten in de huid worden verbeterd en rode vlekjes en couperose verminderen. Bovendien is het ook nog eens zeer ontspannend. Kan zowel voor het gelaat als voor het lichaam.

Hoog energetische lichtflitsen

De veilige energetische LED-lichtflitsen detecteren de rode adertjes die worden dichtgeschroeid. Hierdoor kan de couperose zich niet meer uitbreiden. Couperose probeert steeds terug te keren zodat een jaarlijks onderhoud aan te raden is, zeker als u gevoelig bent voor couperose op de wangen, hals en decolleté. Na 1 maand heeft u een zeer mooi resultaat.

Boek nu online je afspraak voor alle finesse salons.

Maak een afspraak

Maatregelen m.b.t. Coronavirus (COVID-19)

Door de recentste regeringsbeslissing zijn wij genoodzaakt om alle Finesse salons gesloten te houden, voorlopig tot en met 15 Januari 2021. Wij betreuren dit ten zeerste. Daardoor komen alle bestaande afspraken in die periode te vervallen. U hoeft daar niets voor te doen.

Wij hebben de boekingen open gezet vanaf zaterdag 16 Januari zodat jullie al jullie afspraken kunnen beginnen inboeken. Mocht het toch nog later worden, dan worden de huidige boekingen gewoon geannuleerd en kan je een nieuwe maken.

Heeft u ondertussen producten nodig of een kleurpakketje, bezoek dan zeker onze online shop. We hebben er ook leuke geschenkboxen, ideaal als eindejaarscadeau!

Ook voor bijkomend advies kunt u ons steeds bellen op de vertrouwde nummers.

Hou het veilig! Samen kunnen we dit aan.