Age repair

Intensieve anti-ageing gelaatsverzorging voor gelaat, hals & décolleté die bovendien ook zeer ontspannend is. Deze verzorging werkt in op alle niveaus van de opper- en lederhuid met een combinatie van krachtige vernieuwende werkstoffen (zoals het vitamine C complex) en exclusieve massagebewegingen. Heeft een spectaculair liftend effect. Vermindert rimpeltjes en pigmentvlekjes. Ze gomt de tekenen van veroudering weg en u ziet er onmiddellijk goed uit.

De Age Repair verzorging bestaat uit 3 stappen :

  1. Huidvernieuwing : een scrubmassage exfolieert
  2. Anti-ageing: massage met een serum met 56 cellulaire werkstoffen, waaronder vitamine C
  3. Jeugdige uitstraling : aanbrengen masker éclat jeunesse met pro-collageen

Details van de behandeling

Ontdek ook onze andere behandelingen

Permanente make-up

Bij permanente make-up (ook wel micropigmentatie genoemd) worden met een speciaal toestel met een steriel naaldje kleurpigmenten aangebracht. Bij ons kan je terecht voor permanente make-up van eyeliners en wenkbrauwen.
microblading

Microblading

Microblading wordt ook wel eens ‘hair strokes’ of ‘feather touch’ genoemd. Het betekent allemaal hetzelfde. Bij microblading maken we met een speciaal toestel met steriele naaldjes (blades) micro krasjes onder de bovenste huidlaag, waar we pigment in aanbrengen.

Burn out preventie

Burn-outs komen steeds meer voor in onze maatschappij. Het jachtige leven en hoge werkdruk zorgen vaak voor aanhoudende stress. Op basis van onze jarenlange ervaring hebben we bij Finesse programma’s op maat uitgewerkt om burn-outs te behandelen en ook te voorkomen.