LED-licht therapie

Alle gelaatsverzorgingen worden best gecombineerd met LED licht therapie om nog intensere resultaten en ontspanning te bekomen. LED-Licht verstevigt en verbetert de huidkwaliteit. Het is een bewezen technologie voor huidverbetering, gebaseerd op zuiver rood LED-licht en werd ontwikkeld na jarenlang intensief medisch onderzoek. Het LED-licht gaat tot 5 mm diep in de huid en stimuleert de aanmaak van collageen
en elastine en herstelt de huid. Na enkele behandelingen is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging waarneembaar. Bovendien is het ook nog eens zeer ontspannend. Kan zowel voor het gelaat als voor het lichaam. Naast rood LED licht hebben we ook blauw LED licht voor gemengde/vette en/of acné huiden.

Details van de behandeling

Behandeling voor

  • Huidherstel
  • Verstevigen

Ontdek ook onze andere behandelingen

Permanente make-up

Bij permanente make-up (ook wel micropigmentatie genoemd) worden met een speciaal toestel met een steriel naaldje kleurpigmenten aangebracht. Bij ons kan je terecht voor permanente make-up van eyeliners en wenkbrauwen.
microblading

Microblading

Microblading wordt ook wel eens ‘hair strokes’ of ‘feather touch’ genoemd. Het betekent allemaal hetzelfde. Bij microblading maken we met een speciaal toestel met steriele naaldjes (blades) micro krasjes onder de bovenste huidlaag, waar we pigment in aanbrengen.

Burn out preventie

Burn-outs komen steeds meer voor in onze maatschappij. Het jachtige leven en hoge werkdruk zorgen vaak voor aanhoudende stress. Op basis van onze jarenlange ervaring hebben we bij Finesse programma’s op maat uitgewerkt om burn-outs te behandelen en ook te voorkomen.