Mary Cohr huidanalyse

Onze huidconsulente zal tezamen met jou alle stappen uitleggen die nodig zijn voor een optimale dagelijkse reiniging en verzorging.  Ze bespreekt je huidtype en zal de juiste producten adviseren voor thuis en die ook al aanbrengen. Deze verzorging is gratis bij aankoop van 4 Mary Cohr producten.

Details van de behandeling

Behandeling voor

  • Om kennis te maken met ons merk Mary Cohr en je huid(conditie) beter te leren kennen
  • Voor alle leeftijden
  • Zowel voor mannen als voor vrouwen

Ontdek ook onze andere behandelingen

Permanente make-up

Bij permanente make-up (ook wel micropigmentatie genoemd) worden met een speciaal toestel met een steriel naaldje kleurpigmenten aangebracht. Bij ons kan je terecht voor permanente make-up van eyeliners en wenkbrauwen.
microblading

Microblading

Microblading wordt ook wel eens ‘hair strokes’ of ‘feather touch’ genoemd. Het betekent allemaal hetzelfde. Bij microblading maken we met een speciaal toestel met steriele naaldjes (blades) micro krasjes onder de bovenste huidlaag, waar we pigment in aanbrengen.

Burn out preventie

Burn-outs komen steeds meer voor in onze maatschappij. Het jachtige leven en hoge werkdruk zorgen vaak voor aanhoudende stress. Op basis van onze jarenlange ervaring hebben we bij Finesse programma’s op maat uitgewerkt om burn-outs te behandelen en ook te voorkomen.