Medische pedicure

Heb je last van overtollig eelt, likdoorns of heb je problemen met je teennagels? Een medische pedicure bij Finesse brengt jouw voeten weer in topconditie.

Hoe ziet de behandeling eruit?

We starten met het ontsmetten en peelen van de voeten. Daarna verzorgen we de nagels. Eventuele verloren nagels kunnen we reconstrueren. Vervolgens verwijderen we alle overtollige eelt en eventuele likdoorns van je voeten. Dit doen we met een steriel mesje. We sluiten de medische pedicure af met een heerlijke massage van de voeten. Als extraatje kun je een ontspannende en hydraterende voetpakking bijboeken. Dit is niet alleen zalig, het zorgt er ook voor dat het resultaat van de pedicure langer blijft.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Na de behandeling voelen je voeten heerlijk zacht aan en zien ze er verzorgd uit. Een regelmatige medische pedicurebehandeling verhelpt en voorkomt pijn aan je voeten als gevolg van eelt, likdoorns of nagelproblemen. Voor een extra verzorgd resultaat is het mogelijk om als aanvulling op je pedicure gelish op de teennagels te laten plaatsen.

Details van de behandeling

Behandeling voor

  • Eelt
  • Likdoorns
  • Verloren nagels herstellen

Ontdek ook onze andere behandelingen

vibrab wetenschap

Vibra-B

Stap in een wereld van stralende schoonheid en innerlijke balans met VIBRA-B - een innovatieve technologie gebaseerd op trillingen. Ontspan en transformeer met deze holistische benadering voor welzijn, terwijl trillingsfrequenties werken aan vetreductie, spierversteviging en meer.
gelnagels

Manicure en nagels

Een manicurebehandeling is perfect voor het gezond houden van jouw handen en nagels.
Gelaatverzorging LPG

LPG peeling gelaat

Een gelaatsverzorging die de huid zuivert en ze egaler en zachter maakt. Stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron wat zorgt voor een strakkere huid, minder rimpels en een mooie glow.