Permanente make-up

Bij permanente make-up (ook wel micropigmentatie genoemd) worden met een speciaal toestel met een steriel naaldje kleurpigmenten aangebracht. Bij ons kan je terecht voor permanente make-up van eyeliners en wenkbrauwen.

We starten steeds met een intake gesprek waarbij we je huid en gezicht analyseren. Elke persoon is uniek, net zoals de kleur en dikte van het haar, de kleur en de vorm van de ogen, etc. Sommige mensen willen een heel lichte, heel natuurlijke pigmentatie, terwijl anderen het liever donkerder hebben. We luisteren naar je persoonlijke wensen en stellen dan een oplossing voor. Wij zorgen voor de juiste expressie waarbij wenkbrauwen, ogen, neus en mond mooi in proportie zijn. De prijs van de behandeling omvat een gratis touch up enkele weken na de eerste behandeling.

Het resultaat blijft 2 tot 6 jaar goed afhankelijk van persoon tot persoon.

Zit je bijvoorbeeld vaak in de zon, dan zullen de pigmenten sneller vervagen. Blonde haren zullen ook sneller verbleken dan donkere haren enz.

Details van de behandeling

Behandeling voor

  • Mensen die weinig of geen wimperhaartjes hebben
  • Asymmetrische wenkbrauwen
  • Last van tranende ogen

Ontdek ook onze andere behandelingen

microblading

Microblading

Microblading wordt ook wel eens ‘hair strokes’ of ‘feather touch’ genoemd. Het betekent allemaal hetzelfde. Bij microblading maken we met een speciaal toestel met steriele naaldjes (blades) micro krasjes onder de bovenste huidlaag, waar we pigment in aanbrengen.

Burn out preventie

Burn-outs komen steeds meer voor in onze maatschappij. Het jachtige leven en hoge werkdruk zorgen vaak voor aanhoudende stress. Op basis van onze jarenlange ervaring hebben we bij Finesse programma’s op maat uitgewerkt om burn-outs te behandelen en ook te voorkomen.
Rugmassage

Lichaamsmassage

Ontspannende massage van rug, hals en schouder, armen, benen, buik.