Wimper extensions

Met onze wimper extensions kunnen we je eigen natuurlijke wimpers verlengen. Wij verlengen je eigen wimpers één voor één met fijne kunstwimpers die met een medische huidlijm worden vastgemaakt. Je krijgt een mooiere en meer uitgesproken blik met een natuurlijk, voller effect. Het plaatsen duurt 1,5u en de wimpers blijven tot 6 weken zitten. De extensions zullen samen met je natuurlijke wimpers geleidelijk uitvallen en er groeien dan nieuwe natuurlijke wimpers weer aan. Wij raden aan om je wimpers om de 3 à 4 weken bij te laten werken zodat je steeds mooie egale wimpers hebt. Trek nooit zelf je eigen wimpers uit want dan kan je je wimpers beschadigen. Zwemmen wordt niet aangeraden, douchen kan wel maar we raden aan om je ogen zoveel droog te houden.

Details van de behandeling

Behandeling voor

Mooiere meer uitgesproken wimpers voor een natuurlijk, voller effect.

Ontdek ook onze andere behandelingen

vibrab wetenschap

Vibra-B

Stap in een wereld van stralende schoonheid en innerlijke balans met VIBRA-B - een innovatieve technologie gebaseerd op trillingen. Ontspan en transformeer met deze holistische benadering voor welzijn, terwijl trillingsfrequenties werken aan vetreductie, spierversteviging en meer.
gelnagels

Manicure en nagels

Een manicurebehandeling is perfect voor het gezond houden van jouw handen en nagels.
Gelaatverzorging LPG

LPG peeling gelaat

Een gelaatsverzorging die de huid zuivert en ze egaler en zachter maakt. Stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron wat zorgt voor een strakkere huid, minder rimpels en een mooie glow.