#lockdown survival guide

HAIR TIPS
VOOR THUIS

Door de nieuwe corona lockdown zitten veel mensen terug thuis. Om deze periode vlotjes door te komen, maakten we een survival guide met enkele tips om je haar te kunnen onderhouden.

#lockdown survival guide

HAIR TIPS VOOR THUIS

Door de nieuwe corona lockdown zitten veel mensen terug thuis. Om deze periode vlotjes door te komen, maakten we een survival guide met enkele tips om je haar te kunnen onderhouden.

1. fris je haarkleur op zonder risico

Je kan op een volledig veilige manier je haarkleur opfrissen met enkele bijzondere producten van Schwarzkopf Professional. Opgelet hiermee kan je geen kleuruitgroei wegwerken. Het zal wel je dof haar opnieuw glanzend maken en het kleur zal weer mooier tot zijn recht komen. Je kan kiezen uit het ChromaID kleurmasker, de expert mousse ofwel de Igora Vibrance home kit. Deze zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Wij hebben jullie gedetailleerde kleurformules in onze bestanden en kennen jouw kleur. Als je bestelt zorgen wij ervoor dat we je de aangepaste kleuren sturen.

chromaid

Het ChromaID kleurmasker zorgt voor een semi-permanente kleuring met een dekking tot 20% en herstelt het haar door de geïntegreerde bonding technologie. Toepasbaar op gekleurd haar of op nooit gekleurd haar. Volledig veilig – beschadigt het haar totaal niet. Het kleur zal geleidelijk aan uitwassen en gaat tot 12 wasbeurten mee.

Prijs: €32

De Expert mousse is een kleur mousse conditioner die maakt dat je haar zeer mooi glanst. Het heeft ook een dekking tot 20% en gaat tot 8 wasbeurten mee. Eenvoudige toepassing, zelfs zonder haarborstel.

Prijs: €22

Igora Vibrance home kit. Dit is een hydraterende demi-permanente haarkleuring met een vloeibare formule in gel of crème. Deze kleuring geeft een uitzonderlijke glans en beschermt tegen haarbreuk. Grijsdekking tot 70% en gaat tot 25 wasbeurten mee. Inwerktijd is 20 minuten. Ideaal als je nog niet veel grijs haar hebt.

Prijs: €80

2. SOS kleuruitgroei

Indien je kleuruitgroei je echt teveel stoort en je niet meer wil wachten, dan kan je als noodoplossing proberen om thuis zelf je haar bij te kleuren. Als je dit doet, doe het dan enkel met de beste producten die je kan vertrouwen en in de verhoudingen die voor jou op maat gemaakt zijn. Kleur je haar zeker niet met pakjes uit de supermarkt of parfumerie. Deze bevatten te veel siliconen en zullen ertoe leiden dat we nadien grote problemen zullen hebben om je haar opnieuw de juiste kleur en glans te geven. Voor onze kleurklanten kunnen we uitzonderlijk een sos kleurpakket samen stellen met de juiste kleuren en instructies en het aan huis leveren. Zo’n pakket komt op €95 en bevat ook een shampoo en een masker, speciaal voor gekleurd haar. Contacteer ons hiervoor op info@finesse-beauty.be of bel 0471 57 90 27‬.

3. blondes have more fun

Ook in Coronatijden geldt deze slogan. Een kleuruitgroei is niet direct een ramp. Voor blondines is het nu de ideale periode om je haar te herstellen. Met een BlondMe kuur worden je keratine ketens weer hersteld en voorkom je dat je blond gelig zal worden. Tegen de tijd dat je terug naar onze salons mag komen zal de kwaliteit van je haar tip top zijn. Bovendien zal je merken dat je haar veel makkelijker brusht en niet zo snel friseert. De BlondMe set bestaat uit de speciale tone enhancing shampoo met het bijhorende masker in een luxueuze clutch van rood velours. Beschikbaar in 2 versies: de cool blondes en de all blondes.

Prijs: €46

4. authentic beauty concept

De vegan haarverzorgingsproducten van Authentic Beauty Concept zijn een groot succes. Super producten op basis van natuurlijke ingrediënten en met heerlijke geuren. Eénmaal je ze gebruikt hebt, wil je niets anders meer. Maar wat als je producten bijna op zijn? Of je ze nu toch wel eens wil gaan proberen? Geen nood. Wij hebben het volledige gamma online beschikbaar op onze webshop. Ook leuke geschenkpakketten beschikbaar. Bovendien tijdens de gehele lockdown periode volledig portvrij.

5. men survival pack

Ook de mannen vergeten we niet. Met een verkwikkende shampoo/douchegel 2 in 1 start je je dag alvast optimaal en met de 3D Men texture clay kan je je haar makkelijk stylen. Nu in een voordelig pakket met mooie toiletzak gratis.

Prijs: €32

6. help mijn gel of wax is op

Is je favoriet styling product op ? Geen probleem, je kan op onze webshop de bestsellers online bestellen en die worden veilig bij je thuis geleverd. Bovendien tijdens de gehele lockdown periode volledig portvrij. Wil je graag extra advies of heb je nog enkele vragen dan kan je een mailtje sturen naar info@finesse-beauty.be. Ook als je twijfelt welke producten best bij jou passen dan kunnen we je zeker helpen. Bellen kan natuurlijk ook op 0471 57 90 27‬.

ONTDEK OOK

5 beauty TIPS VOOR THUIS

Maatregelen m.b.t. Coronavirus (COVID-19)

Door de recentste regeringsbeslissing zijn wij genoodzaakt om alle Finesse salons gesloten te houden, voorlopig tot en met 15 Januari 2021. Wij betreuren dit ten zeerste. Daardoor komen alle bestaande afspraken in die periode te vervallen. U hoeft daar niets voor te doen.

Wij hebben de boekingen open gezet vanaf zaterdag 16 Januari zodat jullie al jullie afspraken kunnen beginnen inboeken. Mocht het toch nog later worden, dan worden de huidige boekingen gewoon geannuleerd en kan je een nieuwe maken.

Heeft u ondertussen producten nodig of een kleurpakketje, bezoek dan zeker onze online shop. We hebben er ook leuke geschenkboxen, ideaal als eindejaarscadeau!

Ook voor bijkomend advies kunt u ons steeds bellen op de vertrouwde nummers.

Hou het veilig! Samen kunnen we dit aan.