We hebben jullie gemist!

Eindelijk is het zover, wij mogen jullie terug ontvangen en vooral verwennen in één van onze salons voor alle beauty en hair diensten! Omdat we jullie en onze veiligheid voorop stellen dienen wij samen een aantal regels te respecteren. Om het gemakkelijk te maken hebben we deze even kort op een rijtje gezet;

Enkel op afspraak

Bij voorkeur online boeken via online afspraak Kom ook mooi op tijd, niet te vroeg en niet te laat dus. Tip: maak bij je volgende bezoek al meteen je daaropvolgende afspraak.

Mondmasker verplicht

Iedereen draagt een mondmasker, zowel onze kapsters als ook schoonheidsspecialistes, en jullie dienen ook een maskertje te dragen. Voor bepaalde verzorgingen of behandelingen is het mogelijk om het maskertje even af te doen.

Ontsmetten

Bij het binnen komen en bij het afrekenen vragen we je om je handen te ontsmetten met de handgel die ter beschikking is. Ook al ons werkmateriaal, toestellen, meubels en oppervlakken worden voor elke klant gereinigd en gedesinfecteerd.

Overbodige spullen

We vragen om zo weinig mogelijk gerief mee te brengen naar het salon (zoals handtassen, rugzakken, boodschappen,...) en indien mogelijk uw jas in de wagen te laten.

Afstand houden

Ten allen tijde afstand houden tussen klanten (min 1,5m). Al onze salons zijn voldoende ruim, m2 genoeg! Klanten worden ook steeds zo geplaatst dat er genoeg ruimte tussen is, bv. aan de wastafels worden telkens maar 2 personen tegelijk gewassen ipv 4.

Cashless betalen

Bij voorkeur betalen met Bancontact, Credit Card of Payconiq (cash betalen is ook nog steeds mogelijk).

Voel je je ziek?

Voel je je ziek, of vertoon je symptomen zoals hoesten, koorts, niezen en dergelijke, gelieve dan in geen geval naar het salon te komen en ons tijdig te verwittigen. Bij twijfel kunnen we je temperatuur opmeten.

Toiletten gesloten

Onze toiletten dienen gesloten te zijn (maar kunnen in uiterste nood wel gebruikt worden).

Alvast bedank voor de medewerking en samen maken we er een veilige en aangename ervaring van. Hopelijk tot snel!
Let wel, bij het niet naleven van de afspraak zijn we genoodzaakt een vergoeding aan te rekenen ten belope van de geboekte diensten.

Maatregelen m.b.t. Coronavirus (COVID-19)

Door de recentste regeringsbeslissing zijn wij genoodzaakt om alle Finesse salons gesloten te houden, voorlopig tot en met 15 Januari 2021. Wij betreuren dit ten zeerste. Daardoor komen alle bestaande afspraken in die periode te vervallen. U hoeft daar niets voor te doen.

Wij hebben de boekingen open gezet vanaf zaterdag 16 Januari zodat jullie al jullie afspraken kunnen beginnen inboeken. Mocht het toch nog later worden, dan worden de huidige boekingen gewoon geannuleerd en kan je een nieuwe maken.

Heeft u ondertussen producten nodig of een kleurpakketje, bezoek dan zeker onze online shop. We hebben er ook leuke geschenkboxen, ideaal als eindejaarscadeau!

Ook voor bijkomend advies kunt u ons steeds bellen op de vertrouwde nummers.

Hou het veilig! Samen kunnen we dit aan.