Verwijderen tattoo’s

Heb je een tattoo laten zetten waar je niet zo blij meer mee bent? Je kunt er natuurlijk voor kiezen deze te laten staan, maar gelukkig is er ook de mogelijkheid om een tatoeage op een veilige manier te laten verwijderen.

HOE WERKT HET?

We verwijderen de tattoo met behulp van laser. Voor het verwijderen van tattoos gebruiken we bij Finesse een lasertoestel van de nieuwste generatie. Met dit apparaat kunnen we jouw tattoo(s) op een veilige en doelgerichte manier verwijderen. Dit gaat als volgt: we richten de laserstraal op de tattoo, de inkt van de tattoo absorbeert het licht, waarna de inkt als het ware in kleine deeltjes uiteen valt. Deze kleine deeltjes voert je lichaam uiteindelijk op een natuurlijke manier af.

WELK RESULTAAT KAN IK VERWACHTEN?

Over het algemeen geldt dat er na een tattoo-behandeling met laser geen litteken op de huid achterblijft. Het uiteindelijke resultaat hangt af van de hoeveelheid pigment, de gebruikte kleuren en hoe diep de inkt in de huid is ingebracht.

Ben je nieuw bij Finesse en ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een intake, wij adviseren je graag.

Details van de behandeling

Behandeling voor

  • Verwijderen tattoo’s

Ontvang de laatste updates

Schrijf u snel en eenvoudig in op de nieuwsbrief van Finesse. Zo hoeft u geen enkele promotie meer te missen en blijft u steeds op de hoogte van nieuwtjes.

Onze klanten delen hun ervaringen

Annemie
Lees verder
Ik ben zeer tevreden. Vriendelijke ontvangst, mooi interieur, alles zeer netjes en verzorgd. Afspraak stipt opgevolgd en ik was achteraf herboren!
Conny
Lees verder
Leuke en professionele behandeling!
Evelyne
Lees verder
Optimaal genoten van een ontspannende gelaatsverzorging. Ik kom zeker terug!
Previous
Next
back to school actie

Terug naar school, terug naar stralende huidverzorging! 🌟

Na een zomer verdient je huid niets minder dan pure verwennerij. Onze exclusieve Back to School deal is hier om je huid in optimale conditie te brengen. Maak kennis met de ultieme Mary Cohr Phytoxygène gelaatsverzorging + Phytoxygène crème voor slechts €100 in plaats van €164! 

De Phytoxygène gelaatsverzorging is een natuurlijke detox-ervaring die de effecten van dagelijkse vervuiling bestrijd en je huid weer laat stralen. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook de Phytoxygène dag-en nachtcrème, een trouwe metgezel voor thuis die je huid hydrateert en beschermt met 100% natuurlijke actieve ingrediënten. 

Mis deze kans niet om jezelf te trakteren op de luxe die je huid verdient. Ga terug naar school met een zelfverzekerde glimlach en een stralende huid! 🌺

Maak nu je afspraak
Afspraak Maldegem Bis: https://booking.optios.net/3639/menu/139763/3031955
Afspraak Maldegem Markt: https://booking.optios.net/3700/menu/139763/3031956
Afspraak Lievegem: https://booking.optios.net/3701/menu/139763/3032203

Geldig volledige maand September

Finesse -permanente ontharingsbehandelingen

Permanente ontharing

Nu is de ideale periode voor permanente ontharing. Bij Finesse hebben we reeds meer dan 15 jaar ervaring in het permanent ontharen met bewezen resultaten en volledig veilig. Alle 3 onze salons hebben nu de allernieuwste generatie flitstoestellen die echt volledig pijnloos zijn.

Bekijk de prijzen per behandeling >

expertise en kwaliteit

Bij Finesse vindt u expertise en kwaliteit. Ontdek bij ons een behandeling die volledig bij u past, en straal als nooit tevoren!