Nieuw! Fibre Clinix, de ultieme salon behandeling voor beschadigd haar

Je haar tot 10x sterker

Fibre Clinix is een nieuwe in-salon service met een complete verzorging voor (sterk) beschadigd haar. De resultaten zijn super.

Het krachtigste herstel ooit!

De verzorging bestaat uit 3 stappen in het salon en kan aangevuld worden met een verzorging thuis:

1. Reinigen: onze BC Fibre Clinix shampoo reinigt alle haartypes zacht maar effectief. Ze bereidt de haarstructuur voor op een gepersonaliseerde BC Fibre Clinix behandeling.

2. Verzorgen: twee soorten BC Fibre Clinix maskers, één voor fijn haar en één voor dik haar. Deze speciale maskers herstellen de haarstructuur aan de binnenkant en zorgen voor een verbeterde weerstand en kracht. Door het haar te verzegelen aan de buitenkant zorgen ze ook voor een betere doorkambaarheid en glans.

3. Boosten: de BC Fibre Clinix Boosters, met geconcentreerde technologie geïnspireerd op huidverzorging, worden vermengd met het BC Fibre Clinix Tribond Masker om een unieke en persoonlijke oplossing te creëren die schade aan het haar aanpakt. De 5 verschillende soorten boosters zorgen voor een gepersonaliseerde aanpak aangepast aan uw haar en conditie.

4. Langdurig resultaat: u kunt het resultaat van deze salon behandeling versterken en verlengen door uw haar thuis te verzorgen met de juiste BC Bonacure shampoo. Wij hebben het hele gammal in huis. Zet uw gepersonaliseerde verzorging thuis verder en herstel uw haarstructuur tot 60 dagen door de BC Bonacure verzorging die best bij je past.

Boek nu online je afspraak voor alle finesse salons.

Maak een afspraak

0,000 items