Nieuw! Igora Vibrance

De NIEUWE IGORA VIBRANCE is een vernieuwde hydraterende demi-permanente haarkleuring, met een uniek nieuw developer systeem op basis van gel of lotion nog meer creativiteit, snelheid en verfijnde resultaten. #meerglans #meerhydratatie

 

De voordelen

  • Meer glans in uw haar
  • Hydrateert sterk dankzij het vochtbeschermende Aquaxyl complex
  • Zeer ruime keuze mooie kleuren
  • 70% dekkend
  • Ammonia vrij = zachter voor het haar
  • Geen uitgroei
  • Uitwasbaar
  • Blijft tot 25 wasbeurten

Ontdek wat #IgoraVibrance voor uw haar kan betekenen en vraag meer uitleg aan onze kapsters.

skp_ict_ig_vibrance_technology_orange_800x574

 

De verschillende soorten kleuringen

Bij een permanente kleuring – Igora Royal worden bestaande pigmenten in het haar afgebroken en nieuwe pigmenten in de binnenste laag van het haar geplaatst. Hierdoor blijft je nieuwe haarkleur zitten -ook na verschillende wasbeurten – totdat het is uitgegroeid. Nadien, kan je opnieuw kleuren of blonderen. Na verloop van tijd zal het kleur wat vervagen door het UV licht en de oxidatie. Dekking is 100%. Gebruik van een speciale shampoo is aanbevolen om de kleur langer te behouden en het haar te hydrateren.

Bij een demi-permanente kleuring – nieuwe Igora Vibrance worden bestaande pigmenten deels afgebroken en nieuwe pigmenten in de buitenste laag van het haar geplaatst. Hierdoor blijft je nieuwe haarkleur tot 25 wasbeurten zitten. Met deze kleuring krijg je geen uitgroei. Het kleur zal vervagen totdat het uiteindelijk verdwijnt. Deze kleuring wordt vaak gebruikt om een nieuwe kleur eerst uit te proberen, voor een opfrissing van een permanente kleuring of ook om een modieus accent in het haar te steken bv pastel. De grijsdekking is tot 70%. De Igora Vibrance is ammonia vrij en daardoor zachter voor het haar.

Bij een semi-permanente kleuring – Igora Expert Mousse of directe haarkleuring worden bestaande pigmenten niet afgebroken en nieuwe pigmenten over de buitenste laag van het haar geplaatst. Het kleur blijft tot 8 wasbeurten zitten. De intensiteit van het kleur zal verminderen en vooraleer het volledig verdwijnt. Dekking is tot 20%. Deze kleuring heten we ook wel een colour gloss en wordt vaak gebruikt om een bestaande kleuring op te frissen.

 

Promo! Gratis selfie light

Kom je naar Finesse en koop je een product bij je Vibrance kleuring dan ontvang je nu een gratis selfie light.

Boek nu online je afspraak voor alle finesse salons.

Maak een afspraak