Loading...

Aromatic crème d’essences hydratantes

73,00

De nieuwe Aromatic crème d’essences hydratantes is een hydraterende crème op basis van essentiële oliën van planten zoals lavendel, salie,… De essentiële oliën ruiken niet alleen heerlijk, maar geven aan je huid ook natuurlijke energie en maken die weer gezond. Deze crème is geschikt voor alle huidtypes en heeft een zeer fijne textuur.
Hij zorgt ervoor dat de hydratatie/voedingsbalans van de huid hersteld wordt. Door de gepatenteerde formule kunnen de actieve werkstoffen dieper in de huid indringen en beter hun werk doen en de huid sterk hydrateren. De geur is geïnspireerd op lavendel, wat zeer rustgevend werkt, zeker ‘s avonds voor het slapengaan. Kan perfect als dag-en nachtcrème gebruikt worden.

Merk

Koop & verdien 365 points!
Koop & verdien 365 points!

De nieuwe Aromatic crème d’essences hydratantes van Mary Cohr is een luxueuze hydraterende crème die gebaseerd is op essentiële oliën van planten zoals lavendel en salie. Naast het heerlijke aroma bieden deze essentiële oliën ook natuurlijke energie aan je huid en herstellen ze de gezondheid ervan. Deze crème is geschikt voor alle huidtypes en heeft een zijdezachte textuur.

Voordelen:

De gepatenteerde formule van deze crème zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten diep in de huid kunnen doordringen en hun werk effectief kunnen doen, waardoor de huid intens gehydrateerd wordt. Bovendien helpt de rustgevende geur van lavendel je ontspannen, vooral ‘s avonds voor het slapengaan.

Geschikt voor

Inhoud:

50 ml

Gebruik:

De Aromatic crème d’essences hydratantes kan zowel als dag- en nachtcrème gebruikt worden. Voor een nog beter resultaat kun je deze crème combineren met het Essences Vitale Universelle serum. Breng het serum aan voordat je de crème aanbrengt om de effectiviteit van het product te optimaliseren.

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.