Loading...

Mary Cohr Crème hydratante ‘effet soleil’ – gelaat

45,00

Krijg een stralende bruine teint zonder strepen met Crème hydratante ‘effet soleil’ voor het gelaat. Hydrateert en behoudt de natuurlijke uitstraling. Ontdek het nu!

Merk

Koop & verdien 225 points!
Koop & verdien 225 points!

Veel vrouwen willen het hele jaar door een mooi bruin kleurtje hebben. Of sommigen willen vanaf de eerste lentedagen reeds een gebruinde huid. Nog anderen willen hun bruine tint behouden na de vakantie. Met het nieuwe progressieve self-tanning product van Mary Cohr lukt dat allemaal.

De Crème hydratante ‘effet soleil’ geeft je gelaat een mooie bruine kleur, maar dan wel zonder de nadelen van traditionele zelfbruiners en bruin-zonder-zon producten. Bestaande zelfbruiners zijn moeilijk aan te brengen, laten vaak strepen en vlekken achter op de huid, ze drogen de huid uit, terwijl de kleur te intens is en niet aangepast kan worden.

Daarom ontwikkelden de Mary Cohr laboratoriums dit nieuwe huidverzorgingsproduct met een progressieve en aanpasbare bruinende werking. De huidskleur neemt toe na de eerste toepassingen en het natuurlijke bruiningseffect blijft 14 dagen behouden. Door de aloë vera en malve plantenextracten wordt de huid sterk gehydrateerd en blijft die comfortabel aanvoelen.

Naast de Crème hydratante ‘effet soleil’ voor het gelaat bestaat er ook een aangepast product voor het lichaam : de Hydrosmose ‘effet soleil’ corps.

Inhoud:

50 ml

Gebruik:

Dagelijks gelijkmatig over het gelaat en de hals aanbrengen tot de gewenste kleur is verkregen, vervolgens om de 2 dagen om de verkregen kleur te behouden. Handen wassen na het aanbrengen. Vermijd contact met de ogen.

Tip : bereid eerst je huid goed voor met een peeling : de bruining zal nog beter werken en mooi egaal zijn. Kies de Doux gommage éclat of de Doux foliant aux essences de lys op basis van enzymen.

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.