Loading...

Mary Cohr Soin Lèvres Nouvelle Jeunesse

67,00

Met de leeftijd verandert de structuur van onze lippen. Ze verliezen volume en worden dunner. Er verschijnen fijne lijntjes in de mondhoeken
en de lippen worden droger. Daarom creëerde Mary Cohr de Soin Lèvres Nouvelle Jeunesse, nieuwe anti-ageing verzorging voor de lippen, die een Gommage Lissant en een Concentré Régénérant combineert.

 

Merk

Koop & verdien 335 points!
Koop & verdien 335 points!

Gommage Lissant Lèvres
Dit is een heerlijke scrub op basis van suikerkorrels die de dode huidcellen verwijdert en fijne lijntjes doet vervagen. De lippen worden weer glad en zacht, en bovendien dringen de werkstoffen van de aanvullende anti-ageing verzorging beter in.

Concentré Lèvres Régénérant
heeft een dubbele functie : regenereren en opvullen+hydrateren

Voordelen van deze producten

REGENEREREN:
Het Infludermine Complex helpt om de zenuwwerking te stimuleren, wat een sleutelrol speelt bij het regenereren van de opperhuid en het jeugdig houden van de lippen. De werking wordt versterkt door Cellevenconcentraat met 56 biologische werkstoffen, die essentieel zijn voor het leven van de huidcellen.

RIMPELS OPVULLEN – VOLLER MAKEN – HYDRATEREN:
Ultra-opvullende bolletjes combineren Hyaluronzuur en Konjac-glucomannan. Ze absorberen het vocht dat aanwezig is in de bovenste lagen van de opperhuid en zwellen op tot 6 keer hun oorspronkelijke volume, waardoor de lipper er voller uitzien en de fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden.

Inhoud

Gommage 7ml
Concentré 10ml

Gebruik

Gommage Lissant:

  • 2 tot 3 keer per week, met draaibewegingen aanbrengen op de lippen.
  • Daarna niet aan de lippen likken, maar verwijder het overtollige product met een wattenschijfje en spoel indien nodig.

Concentré Lèvres Régénérant:

  • Dagelijks, ‘s ochtends en ‘s avonds aanbrengen op de lippen en de lipcontouren.
  • Herhaal zo vaak als nodig gedurende de dag.

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.