Loading...

Clean aromatic gel-olie make-up remover

32,00

Deze nieuwe gel-olie gebruikt de kracht van aromatherapie en essentiële oliën van citroen en verwijdert op een zachte manier alle soorten make-up en zuivert de huid. Deze gel-olie bevat plantaardige Jojoba-olie, Karitéboter en Abrikozenpitolie en is niet comedogeen. Hij helpt de hydrolipidenfilm van de huid te herstellen, voedt en helpt de huid om haar weerstandsfunctie tegen externe agressies te versterken.

Merk

Koop & verdien 160 points!
Koop & verdien 160 points!

Clean Aromatic Gel-olie Make-up Remover is een revolutionair product dat de kracht van aromatherapie en essentiële oliën van citroen gebruikt om op een zachte manier alle soorten make-up te verwijderen en de huid te zuiveren. Deze unieke gel-olie formule is verrijkt met kostbare ingrediënten zoals plantaardige Jojoba-olie, Karitéboter en Abrikozenpitolie. Het is speciaal ontworpen om de hydrolipidenfilm van de huid te herstellen, te voeden en de weerstandsfunctie van de huid tegen externe agressies te versterken.

De Clean Aromatic Gel-olie Make-up Remover is geschikt voor alle huidtypes en biedt een milde en effectieve reiniging. Het verwijdert make-up grondig en reinigt de huid diep, terwijl het tegelijkertijd de huid zuivert en verfrist. De formule is niet comedogeen, waardoor het de poriën niet verstopt en geschikt is voor mensen met een gevoelige huid.

Met de Clean Aromatic Gel-olie Make-up Remover geniet je van een luxueuze reinigingservaring met de voordelen van aromatherapie. Het is de perfecte manier om je dagelijkse make-up te verwijderen en je huid een verkwikkende boost te geven. Verwen jezelf met deze innovatieve en effectieve reinigingsoplossing en geniet van een stralende en gezonde huid.

Geschikt voor:

Ontschminkt, reinigt en zuivert zacht alle huidtypes.

Inhoud:

200 ml

Gebruik:

Neem de gel rechtstreeks in de hand en breng deze met draaibewegingen aan op het gelaat, de ogen en de hals. Door de cirkelvormige massage verandert de textuur al snel in een OLIE om make-up en onzuiverheden op te vangen. Voeg daarna een beetje water toe om een MELKEMULSIE te creëren. Spoel het gelaat af met overvloedig water om alle onzuiverheden te verwijderen.

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.