Loading...

Lait Démaquillant Douceur

28,00

Lait Démaquillant Douceur is een zijdezachte reinigingsmelk met de subtiele geur van witte orchideeën, verrijkt met hydraterende en kalmerende werkstoffen. De huid wordt perfect gereinigd en alle onzuiverheden verwijderd. De huid voelt nadien prettig en zacht aan. Te gebruiken tweemaal daags en nadien steeds de Lotion Tonifiante aanbrengen, of als je een vette huid hebt, de Lotion Régulatrice.

Inhoud

Merk

Koop & verdien 140 points!
Koop & verdien 140 points!

Reiniging van de huid, hiermee begint de huidverzorging. De huid moet perfect worden gereinigd om weer goed te kunnen ademen. De natuurlijke plantenextracten geselecteerd door Mary Cohr zorgen voor een milde en zachte verwijdering van de make-up.

Geschikt voor

Reinigingsmelk alle huidtypen

Voordelen van de lait démaquillant douceur

Zijdezachte reinigingsmelk met de subtiele geur van witte orchideeën, verrijkt met hydraterende en kalmerende werkstoffen. De huid wordt perfect gereinigd en alle onzuiverheden verwijderd. De huid voelt nadien prettig en zacht aan.

  • kalmerend en hydrateren
  • onzuiverheden worden verwijderd

Inhoud

200 ml

Gebruik

Te gebruiken tweemaal daags en nadien steeds de Lotion Tonifiante aanbrengen, of als je een vette huid hebt, de Lotion Régulatrice.

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.