Loading...

Phytoxygène mousse nettoyante

29,00

Deze mousse reinigt de huid op een zachte wijze met behoud van de natuurlijke bescherming. De huid zal beter kunnen ademen en krijgt terug zuurstof. Bevat geen zeep, alleen 100% natuurlijke werkstoffen en is verrijkt met een actief anti-kalk bestanddeel dat het trekkerig gevoel tegen gaat. Bevat bio ecolia om de natuurlijke huidflora te herstellen, en aloë vera om de huid te verzachten, te voeden en te hydrateren.

Geschikt voor alle huidtypes. Gebruik tweemaal daags of  als onderdeel van een phytoxygène kuur in combinatie met het reinigend masker en de hydraterende crème 2X per jaar bv bij het wisselen van de seizoenen. Kan zonder lotion gebruikt worden maar wij bevelen het aan in combinatie met de Lotion Tonifiante of Régulatrice. Perfect voor onder de douche. Ook zeer geschikt voor kinderen en mannen.

 

Bevat voor 95% natuurlijke ingrediënten en is verpakt in ecologisch verantwoorde verpakkingen met aandacht voor het milieu (gerecycleerd of recycleerbare plastic, geen cellofaan meer, geen papieren bijsluiter maar een QR-code).

 

Inhoud 150 ml

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.