Loading...

Tonic aromatic tonifiërende gel-lotion

32,00

Deze tonifiërende gel-lotion wordt gebruikt in combinatie met de Clean aromatic, reinigende gel-olie en rondt het reinigingsproces af. Hij verwijdert en de resterende reinigingsbestanddelen en kalkresten uit het water die op de huid zijn achtergebleven. Hij bevat Bixazaden
die de huid zuiveren en de poriën vernauwen en heeft ook antioxiderende en hydraterende eigenschappen. Deze ultra zachte peeling, verwijdert op zachte wijze dode huidcellen. Bevat essentiële olien van Citroen die de huid helpen zuiveren. Hierna is uw huid klaar om uw gebruikelijke verzorgingscrème aan te brengen. Die zal dieper indringen en beter werken nu.

 

Merk

Koop & verdien 160 points!
Koop & verdien 160 points!

Tonic Aromatic Tonifiërende Gel-lotion is de perfecte afsluiting van je reinigingsroutine. Deze verfrissende gel-lotion wordt gebruikt in combinatie met de Clean Aromatic Reinigende Gel-olie en zorgt ervoor dat alle resterende reinigingsbestanddelen en kalkresten van het water grondig worden verwijderd, waardoor je huid volledig schoon en fris aanvoelt.

Ervaar de verfrissende en tonifiërende werking van de Tonic Aromatic Tonifiërende Gel-lotion en bereid je huid voor op de volgende stappen van je verzorgingsroutine. Met deze gel-lotion wordt je huid diep gereinigd, gezuiverd en klaargemaakt om de voordelen van je gebruikelijke verzorgingscrème nog beter te absorberen en te benutten.

Geschikt voor:

Deze tonifiërende gel-lotion is geschikt voor alle huidtypen.

Inhoud:

200 ml

Gebruik:

Reinig eerst je huid met de Clean Aromatic. Breng vervolgens de Tonic aromatic GEL met een wattenschijfje aan op het hele gelaat en hals, waarbij je de zone rond de ogen vermijdt. Bij contact met de huid verandert de textuur van gel in water. Niet afspoelen.

 

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.