Loading...

LPG Endermo nutri afslankconcentraat

45,00

Ontdek het Endermo Nutri Afslankconcentraat, een krachtig voedingssupplement met Fucus, Maté, guarana, groene thee, paardenbloem en essentiële mineralen. Verhoog het verzadigingsgevoel, stimuleer vetverbranding en ontgifting, behoud een normaal suikerniveau en ondersteun een goede stofwisseling.

Koop & verdien 225 points!
Koop & verdien 225 points!

Ontdek het Endermo Nutri Afslankconcentraat, een vitaliteitsbooster en afslankconcentraat met krachtige ingrediënten zoals Fucus, Maté, guarana, groene thee, paardenbloem en essentiële mineralen. Dit programma van minimaal 2 maanden verhoogt het verzadigingsgevoel, stimuleert vetverbranding, ontgift het lichaam en ondersteunt een normaal suikerniveau en stofwisseling. De kuur van 2 x 28 dagen zet het ‘celgeheugen’ in werking voor langdurige voordelen, zelfs na het stoppen van de kuur. Neem deze capsules bij elke seizoenswisseling of aan het begin van een endermologie® programma. Inhoud: 56 capsules. Start vandaag nog met dit voedingssupplement voor een gezonde en actieve levensstijl.

Vitaliteitsbooster en afslankconcentraat op basis van volgende ingrediënten :

  • Fucus : verhoogt het verzadigingsgevoel
  • Maté & guarana : vet verbranden
  • Groene thee en paardenbloem : ontgiften
  • Chroom : behoud van normaal suikerniveau
  • Koper & Zink : voor een goede stofwisseling

Inhoud:

56 capsules

Gebruik:

Voor een optimaal resultaat adviseren wij om dit programma minimaal 2 maanden achter elkaar te volgen. Een kuur van 2 x 28 dagen, ofwel 2 opeenvolgende cellulaire cycli, zet het ‘celgeheugen’ in werking. De voordelen zullen ook na het stoppen van de kuur deels blijven aanhouden.

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.