Loading...

Mary Cohr Hydrosmose ‘effet soleil’ corps

50,00

Ontdek Hydrosmose ‘effet soleil’ corps: het nieuwe self-tanning product van Mary Cohr. Een progressieve en aanpasbare bruinende werking voor een natuurlijke en langdurige kleur zonder strepen. Hydrateert en voedt de huid voor een comfortabel gevoel.

 

Merk

Beschikbaar via nabestelling

Koop & verdien 250 points!

Beschikbaar via nabestelling

Koop & verdien 250 points!

Veel vrouwen willen het hele jaar door een mooi bruin kleurtje hebben. Of sommigen willen vanaf de eerste lentedagen reeds een gebruinde huid. Nog anderen willen hun bruine tint behouden na de vakantie. Met het nieuwe progressieve self-tanning product van Mary Cohr lukt dat allemaal.

De Hydrosmose ‘effet soleil’ corps geeft je lichaam een mooie bruine kleur, maar dan wel zonder de nadelen van traditionele zelfbruiners en bruin-zonder-zon producten. Bestaande zelfbruiners zijn moeilijk aan te brengen, laten vaak strepen en vlekken achter op de huid, ze drogen de huid uit, terwijl de kleur te intens is en niet aangepast kan worden.

Daarom ontwikkelden de Mary Cohr laboratoriums dit nieuwe huidverzorgingsproduct met een progressieve en aanpasbare bruinende werking. De huidskleur neemt toe na de eerste toepassingen en het natuurlijke bruiningseffect blijft 14 dagen behouden. Door het aquasmose complex wordt de huid sterk gehydrateerd en met de liposkin op basis van plantaardige boter wordt de huid gevoed en blijft die soepel en comfortabel aanvoelen.

Naast de Hydrosmose ‘effet soleil’ corps voor het lichaam, bestaat er ook een aangepast product voor het gelaat : de Crème hydratante ‘effet soleil’

Inhoud:

200 ml

Gebruik:

Dagelijks gelijkmatig over het hele lichaam aanbrengen tot de gewenste kleur is verkregen, vervolgens om de 2 dagen om de verkregen kleur te behouden. Handen wassen na het aanbrengen. Vermijd contact met de ogen.

Tip : bereid eerst je huid goed voor met een peeling : de bruining zal nog beter werken en mooi egaal zijn. Kies de Doux hommage d’essences of de Hommage peau d’orange.

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.