Loading...

Perfect Bronze Corps bruin zonder zon

35,00

Auto bronzant mousse (‘bruin zonder zon’) voor het lichaam die een mooie egale bruine kleur geeft aan uw huid. Zo vaak toepassen tot wanneer u het gewenste kleur bereikt heeft.  Nadien steeds de handen goed wassen. Kan ook gebruikt worden in combinatie met een bodycreme.

Merk

De ultieme zelfbruiner voor een prachtige goudbruine teint!

Met de Perfect Bronze Corps zelfbruiner van Mary Cohr hoef je niet langer urenlang in de zon te liggen om een mooie bruine kleur te krijgen. Deze getinte mousse voor het lichaam biedt een directe en langdurige bruining zonder vlekken achter te laten. Het resultaat is een natuurlijk ogende teint die je huid laat stralen.

Geschikt voor

Deze zelfbruiner is geschikt voor iedereen die een egale, goudbruine kleur op het lichaam wil bereiken. Het kan zo vaak worden aangebracht als nodig is totdat de gewenste kleur is bereikt. Vergeet niet om na het aanbrengen altijd je handen grondig te wassen om vlekken te voorkomen. Bovendien kan de Perfect Bronze Corps zelfbruiner ook worden gebruikt in combinatie met een bodycrème voor extra hydratatie en verzorging.

Wat maakt de Perfect Bronze Corps zelfbruiner zo speciaal? Ten eerste geeft het je huid direct een prachtige goudbruine kleur, zodat je direct kunt genieten van een stralende teint. Daarnaast kleurt het de huid langdurig zonder vlekken achter te laten, waardoor je wekenlang kunt genieten van je zomerse gloed. Het product zorgt voor het effect van een natuurlijke bruining, alsof je net terug bent van een tropische vakantie. Bovendien is het verrijkt met hydraterende ingrediënten die zorgen voor maximaal comfort en gehydrateerde, zachte huid.

Gebruik:

Het gebruik van de Perfect Bronze Corps is eenvoudig. Breng de gekleurde mousse of zelfbruiner aan op je handen en verdeel dit gelijkmatig over je lichaam. Zorg ervoor dat je het goed uitsmeert en gelijkmatig verdeelt voor een vlekkeloos resultaat. Na het aanbrengen is het belangrijk om je handen grondig te wassen. Wacht even met aankleden om vlekken op kleding te voorkomen. Gebruik de zelfbruiner dagelijks totdat je de gewenste teint hebt bereikt.

Inhoud:

150 ml

Met de Perfect Bronze Corps zelfbruiner van Mary Cohr heb je de ultieme bronzingoplossing binnen handbereik. Geniet van een prachtige goudbruine teint zonder de schadelijke effecten van de zon. Voeg dit product toe aan je schoonheidsroutine en laat je huid stralen met een natuurlijke, zomerse gloed!

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.