Loading...

Lippenseel Masters Colors

20,00

Kwalitatief lippenseel om lipstift perfect aan te brengen. Accentueert mooi de contouren van de mond.

Koop & verdien 100 points!
Koop & verdien 100 points!

Het Lippenseel van Masters Colors is een hoogwaardige tool om lippenstift perfect aan te brengen. Het penseel accentueert op mooie wijze de contouren van de mond. De vorm van het penseel sluit perfect aan op de curve van de lippen, waardoor nauwkeurige applicatie mogelijk is.

Met dit lippenseel bereik je professionele resultaten. Of je nu de lipcontour nauwkeurig wilt tekenen of lippenstift gelijkmatig wilt aanbrengen, dit penseel is de ideale keuze. Het zorgt voor een vlekkeloze en precieze applicatie, waardoor je lippen er prachtig uit zullen zien.

Geschikt voor:

  • Het nauwkeurig tekenen van de lipcontour
  • Het gelijkmatig aanbrengen van lippenstift

Inhoud:

1 Lippenseel

Gebruik:

Begin met het tekenen van de lipcontour met behulp van het lippenseel. Volg de natuurlijke vorm van je lippen voor een nauwkeurig resultaat. Vul vervolgens de lippen in met lippenstift, waarbij je het penseel gebruikt voor een gelijkmatige applicatie. Blend de lippenstift indien nodig met je vinger of een lipkwastje voor een naadloze finish.

Voeg het Lippenseel van Masters Colors toe aan je make-upcollectie en creëer prachtig gedefinieerde lippen met een professionele touch.

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.