Loading...

Liquid Eyeshadow taupe 02- Spring Water limited edition

27,00

Nieuw van Masters Colors : de Spring Water limited edition make up collectie. Met zijn natuurlijke, transparante en stralende tinten is deze nieuwe collectie een ode aan het ontwaken van de natuur in de lente de en heeft ze als thema ‘een wandeling langs de oevers van een rivier’. Ontworpen om een subtiele “glowy” look te creëren, bestaat deze collectie uit 3 producten: de Pearly Blush voor de teint, de Liquid Eyeshadow voor de oogleden en de Lip Beautyfier voor de lippen. Het eindresultaat is een stralende look met een frisse, lumineuze en subtiel gekleurde teint.

De Liquid Eyeshadow, vloeibare oogschaduw bestaat in 2 kleuren : de lumineuze perzik kleur (01) of het glanzende taupe (02). Deze vloeibare oogschaduw vangt het licht op, om de ogen te laten stralen en is verrijkt met fris en hydraterend komkommer-extract.

Inhoud 4,5 ml

Vloeibare oogschaduw voor een stralende blik

Voordelen :
-Verfraait de ogen met een stralende kleur en een geïriseerde finish. Trekt niet in de fijne lijntjes.
-Lichte en comfortabele textuur die gemakkelijk aan te brengen is. Vloeibare formule die met de vinger wordt geblend.
-Langhoudend resultaat.

Hoofdbestanddeel :
Komkommerextract: hydrateert en verfrist.

Gebruik : de vloeibare oogschaduw is gemakkelijk aan te brengen met de schuim applicator en kan je vervolgens met de vingertoppen bewerken tot je de gewenste intensiteit bereikt.

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.