Loading...

Gel Nouvelle Jeunesse soleil

45,00

Aftersun gel met een lichte textuur. Werkt kalmerend en verzachtend. Zorgt ervoor dat je bruine kleur langer blijft en werkt anti-ageing.

Tip : kan ook gebruikt worden als dagelijkse bodygel, zodat je huid beter voorbereid is en sneller zal bruinen.

Bevat

  • Biocalmine : kalmeert de huid. Beperkt de roodheid, tintelingen en een trekkerig gevoel ten gevolge van een overvloedige zonblootstelling.
    Allantoïne: werkt verzachtend en kalmerend.  Remt ontstekingen en Is een essentiële actieve ingrediënt om de huid zachter en soepeler te maken.
  • Celleven concentraat: samengesteld uit 56 biologische actieve ingrediënten.  Stimuleert de celactiviteit en het natuurlijke herstellingsproces van de huid om de schadelijke effecten van UVA/B-stralen tegen te gaan.
  • Hydrosmose complex: werkt op verschillende niveaus om de vochtbalans in en uit de cellen op peil te houden en voorkomt zo uitdroging en dehydratatie van de huid.
  • Frambozenpitolie: bevat veel essentiële vetzuren, voedt de huid zonder een vettig effect na te laten. Rijk aan carotenoïden, bereidt de huid op het bruinen.
  • Inositol: afkomstig van de vruchten van de Johannesbroodboom, activeert de synthese van melanine om de bruine kleur te versterken en te verlengen.

Inhoud 150 ml

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.