Loading...

Pupa after sun face cream

32,00

Snel absorberende after sun gezichtscrème voor gelaat, hals en décolleté.

Merk

De Pupa After Sun Face Cream is een snel absorberende gezichtscrème die speciaal is ontwikkeld voor gebruik na blootstelling aan de zon. Deze crème is geschikt voor het gezicht, de hals en het decolleté.

De after sun crème heeft een verkoelend effect en helpt het hydro-lipide evenwicht van de huid te herstellen. Het biedt verzachting en voorkomt het vervellen van de huid na blootstelling aan de zon. Bovendien kan deze crème ook worden gebruikt als een voedend noodmasker voor extra verzorging. De exclusieve Sun Optimizer in de formule zorgt ervoor dat de bruine teint langer behouden blijft.

Geschikt voor:

De formule is getest en geschikt voor alle huidtypen.

Inhoud

Met een inhoud van 75 ml biedt deze crème langdurige hydratatie en kalmering aan de huid. Het helpt de huid te herstellen na blootstelling aan de zon en vult het vochtgehalte aan.

Gebruik:

Breng de after sun crème royaal aan op het gereinigde gezicht, de hals en het decolleté na blootstelling aan de zon. Masseer zachtjes in totdat de crème volledig is geabsorbeerd. Gebruik het product zo vaak als nodig is voor verzachting, hydratatie en herstel van de huid.

Voeg de Pupa After Sun Face Cream toe aan je zomerse verzorgingsroutine en geniet van een verkoelende en hydraterende verzorging na een dag in de zon.

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.