• F Veilig shoppen
  • n Gespecialiseerd aanbod

Age SIGNeS Reverse

180,00

UNIEK IN DE WERELD ! Revolutionaire crème op basis van krachtige anti-ageing bestanddelen waaronder het jeugdigheid cel immuniteitscomplex en  cellevenconcentraat. Dag-en nachtcrème. Te gebruiken na de Essences Vitales Universelle en de Age Signes Repair

Artikelnummer: ART 106 Age Signes reverse Categorieën: , , Tags: , ,

Beschrijving

Revolutionaire dag- en nachtcrème op basis van krachtige anti-ageing bestanddelen waaronder : HET JEUGDIGHEID CEL IMMUNITEITS COMPLEX. Dit nieuwe bestanddeel beschermt de cellen van Langerhans, die een belangrijke rol spelen bij het immuniteitssysteem van de huid.

HET CELLEVENCONCENTRAAT
Dit is aanwezig in heel het Nouvelle Jeunesse gamma van Mary Cohr. Dit bestanddeel stimuleert de celactiviteit en helpt de huid haar capaciteit voor natuurlijke regeneratie te herwinnen.

Resultaat : De huid herwint haar jeugdigheid. Rimpels en fijne lijntjes verdwijnen, de huid wordt steviger en bruine vlekken zijn zichtbaar verminderd. Bovendien is uw teint stralend.
Na 6 behandelingsdagen, met de Age SIGNeS Reverse crème stijgt de bescherming van de cellen van Langerhans met 74%!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Age SIGNeS Reverse”

COMBIDEAL: STOP IMPERFECTIONS VOOR €8 (IPV €27)

Stop imperfections voor €8  (ipv €27) bij aankoop van een dag/nachtcrème.

GRATIS VERZENDING

Shop veilig en verantwoord en vind uw favoriete artikelen op onze webshop. De verzendkosten nemen we tijdens de gehele lockdown periode op ons (in Nederland vanaf €50 aankoop).