• F Veilig shoppen
  • n Gespecialiseerd aanbod

Embrace Styling Airy Texture Spray

27,00

De Airy Texture Spray is een droge spray die textuur en volume geeft aan uw haar. Het haar voelt voller en blijft toch handelbaar voor die typische ‘nonchalante’ look.

Droogt de haarstructuur niet uit en is geschikt voor elk haartype. Toepassen op droog haar. Vegan geregistreerd bij the Vegan Society.

300 ml

Artikelnummer: ART ABC30 Airy Texture Spray Categorieën: , , , Tags: , , ,

Beschrijving

Authentic Beauty Concept, de innovatieve vegan haarverzorgingsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten.

“Embrace Styling” is een kwalitatief hoogwaardig assortiment met pure, natuurlijke en effectieve ingrediënten ‘nature meets science’. Deze producten bieden langdurige prestaties en soepele structuren, zonder synthetische alternatieven zoals minerale oliën en siliconen te gebruiken. Al deze producten hebben dezelfde frisse en zachte basisgeur van witte pioenrozen, fresia’s en poederachtige viooltjes met musk en zacht hout.

De Airy Texture Spray is een droge spray die textuur en volume geeft aan uw haar. Het haar voelt voller en blijft toch handelbaar voor die typische ‘nonchalante’ look. De formule combineert bamboe cellulose, rijstzetmeel en Fair Trade tapioca zetmeel.

Droogt de haarstructuur niet uit en is geschikt voor elk haartype. Toepassen op droog haar. Vegan geregistreerd bij the Vegan Society.

300 ml