• F Veilig shoppen
  • n Gespecialiseerd aanbod

Authentic Beauty Concept Eau de Toilette 50 ml

50,00

Authentic Beauty Concept draait om meer dan producten en gaat verder dan haar. Geïnspireerd door een community die gelooft in dezelfde waarden, streeft Authentic Beauty Concept naar een holistische ervaring en authentieke schoonheid. In die filosofie lanceert Authentic Beauty Concept nu haar eerste Eau de Toilette.

Een pure, frisse en elegante vrouwelijke bloemencreatie die bestaat uit een royaal boeket van witte pioenrozen gemengd met vers gesneden bladaccenten. Dit wordt versterkt door stralende rozen, fresia’s en poederachtige viooltjes op een zachte achtergrond van romige musk en zacht hout.

Inhoud 50 ml

Artikelnummer: ART 241 EaudeToilette Authentic Beauty Concept Categorieën: , , Tags: , , ,

Beschrijving

Authentic Beauty Concept draait om meer dan producten alleen, en gaat verder dan haar. Geïnspireerd door een community die gelooft in dezelfde waarden, streeft Authentic Beauty Concept naar een holistische ervaring en authentieke schoonheid zowel van buiten als binnenin. In die filosofie lanceert Authentic Beauty Concept nu haar eerste Eau de Toilette met o.a. hints van natuurlijke specerijen, een aroma van fris linnen en witte bloemen.

De Authentic Beauty Concept Eau de Toilette is een pure, frisse en elegante vrouwelijke bloemencreatie die bestaat uit een royaal boeket van witte pioenrozen gemengd met vers gesneden bladaccenten. Dit wordt versterkt door stralende rozen, fresia’s en poederachtige viooltjes en katoen op een zachte achtergrond van romige musk en zacht hout.

  • Vrij van siliconen, minerale oliën
  • Geschikt voor huid en haar
  • Gebotteld in een flesje van 25% gerecycleerd glas
  • Verpakt in een klimaatneutrale doos, die helpt om schone oceanen te ondersteunen (dmv een donatie aan de plastic bank -een organisatie die mensen betaalt om plastic afval te verzamelen en te recyclen).

Inhoud 50 ml

GRATIS VERZENDING

Shop veilig en verantwoord en vind uw favoriete artikelen op onze webshop. De verzendkosten nemen we tijdens de gehele lockdown periode op ons (in Nederland vanaf €50 aankoop).