• F Veilig shoppen
  • n Gespecialiseerd aanbod

BC Sun travelsetje

27,00

Ideaal voor zonnige dagen, zelfs als je niet van plan bent om te reizen. Het setje bestaat uit 3 producten die je haar beschermen en verzorgen :

-BC Sun Protect Hair & Body Bath 100ml:
-BC Sun Protect Protect Prep & Protection Spritz 100ml:
-BC Sun Protect 2-in-1 Treatment 75ml:

Artikelnummer: ART 201 BC Sun travel set Categorieën: , , , , , , Tag:

Beschrijving

Ideaal voor zonnige dagen, zelfs als je niet van plan bent om te reizen. Het setje bestaat uit 3 producten die je haar beschermen en verzorgen :

BC Sun Protect Hair & Body Bath 100ml:
Deze Hair & Body crème reinigt en herstelt het haar en kan je ook gebruiken als douchecrème. Aanbrengen op nat haar en daarna uitspoelen.

BC Sun Protect Protect Prep & Protection Spritz 100ml:
Protect Prep & Protection Spritz is een spray die het haar beschermt tegen de schadelijke invloeden van zon, chloor en zout. Deze spray heeft een waterbestendige formule en hydrateert het haar. Toepassen op vochtig of droog haar. Niet uitspoelen.

BC Sun Protect 2-in-1 Treatment 75ml:
Het 2-in-1 Treatment herstelt het haar diepgaand en licht het op. Aanbrengen op handdoekdroog haar, laten inwerken: 5-10 minuten voor een intensieve behandeling, 2 minuten voor dagelijks gebruik. Uitspoelen.

GRATIS VERZENDING

Shop veilig en verantwoord en vind uw favoriete artikelen op onze webshop. De verzendkosten nemen we tijdens de gehele lockdown periode op ons (in Nederland vanaf €50 aankoop).