• F Veilig shoppen
  • n Gespecialiseerd aanbod

SOS kleurpakket – uitgroei en lengtes 2de keer

70,00

Indien je kleuruitgroei je echt teveel stoort en je niet meer wil of kan wachten tot na de lockdown , dan kan je als noodoplossing thuis zelf je haar bijkleuren. Met ons kleurpakket ben je 100% zeker dat je met de juiste kwalitatieve producten werkt en ook met de juiste kleurformule die wij in onze bestanden hebben. Het pakket bevat alles wat je nodig hebt om je haar te kleuren en ook de nazorgproducten zodat je kleur gefixeerd wordt en veel langer zal houden. Dit uitgebreide pakket bevat 2 kleurmengelingen : 1 voor de uitgroei en dan een demi-permanente haarkleuring voor de haarlengtes.

De kleurmengeling is goed voor 1 kleuring.

Artikelnummer: ART 239 SOS Kleurpakket uitgroei en lengtes next Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Indien je kleuruitgroei je echt teveel stoort en je niet meer wil of kan wachten tot na de lockdown , dan kan je als noodoplossing thuis zelf je haar bijkleuren. Met ons kleurpakket ben je 100% zeker dat je met de juiste kwalitatieve producten werkt en ook met de juiste kleurformules die wij in onze bestanden hebben. Het kleurpakket is zeer compleet en omvat de kleurmengelingen, de oxidaties, een wegwerpkapmantel, handschoenen en een kleurborstel om het kleur mooi aan te kunnen brengen. Dit uitgebreide pakket bevat 2 kleurmengelingen : 1 voor de uitgroei en dan een demi-permanente haarkleuring met gel of crème voor de grijsdekking van de lengtes tot 70% die 25 wasbeurten meegaat. Vanzelfsprekend zit er ook een duidelijk stappenplan bij waarin alles uitgelegd wordt voor het beste resultaat te bekomen. De Fibre Clinix nazorg producten zijn niet inbegrepen aangezien deze in het pakket voor de eerste keer zaten. De kleurmengeling is goed voor 1 kleuring.

Enkel voor bestaande Finesse Hair klanten

GRATIS VERZENDING

Shop veilig en verantwoord en vind uw favoriete artikelen op onze webshop. De verzendkosten nemen we tijdens de gehele lockdown periode op ons (in Nederland vanaf €50 aankoop).