• F Veilig shoppen
  • n Gespecialiseerd aanbod

SOS kleurpakket – uitgroei 1ste keer

76,00

Indien je kleuruitgroei je echt teveel stoort en je niet meer wil of kan wachten tot na de lockdown , dan kan je als noodoplossing thuis zelf je haar bijkleuren. Met ons kleurpakket ben je 100% zeker dat je met de juiste kwalitatieve producten werkt en ook met de juiste kleurformule die wij in onze bestanden hebben. Het pakket bevat alles wat je nodig hebt om je haar te kleuren en ook de nazorgproducten zodat je kleur gefixeerd wordt en veel langer zal houden.

De kleurmengeling is goed voor 1 kleuring.

Artikelnummer: ART 220 SOS Kleurpakket uitgroei Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Indien je kleuruitgroei je echt teveel stoort en je niet meer wil of kan wachten tot na de lockdown , dan kan je als noodoplossing thuis zelf je haar bijkleuren. Met ons kleurpakket ben je 100% zeker dat je met de juiste kwalitatieve producten werkt en ook met de juiste kleurformule die wij in onze bestanden hebben. Het kleurpakket is zeer compleet en omvat de kleurmengeling, de oxidatie, een wegwerpkapmantel, handschoenen en een kleurborstel om het kleur mooi aan te kunnen brengen. Vanzelfsprekend zit er ook een duidelijk stappenplan bij waarin alles uitgelegd wordt voor het beste resultaat te bekomen. Daarnaast voorzien wij ook de nazorg met een Fibre Clinix Vibrancy kleurshampoo (300ml) en een Fibre Clinix Vibrancy haarmasker (250ml). Met deze laatste producten zal je het kleur resultaat veel langer behouden en zal je haar mooi glanzen. De kleurmengeling is goed voor 1 kleuring.

GRATIS VERZENDING

Shop veilig en verantwoord en vind uw favoriete artikelen op onze webshop. De verzendkosten nemen we tijdens de gehele lockdown periode op ons (in Nederland vanaf €50 aankoop).