• F Veilig shoppen
  • n Gespecialiseerd aanbod

7×7 kruidenthee 500g

39,00

De biologische 7×7 Kruidenthee bevat 49 kruiden, zaden, specerijen, wortels, vruchten en bloemen en een grote hoeveelheid van sporenelementen en mineralen. Veel van de gebruikte kruiden komen uit de vrije natuur. De uitgebalanceerde samenstelling van het kruidenmengsel zorgt voor de unieke, aangename smaak en een goede verteerbaarheid. Zeer lekker en werkt ook ontslakkend/ontgiftend. Perfect bij een Detox kuur.

500g

Artikelnummer: ART 103 7x7 kruidenthee 500g Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De biologische 7×7 Kruidenthee bevat 49 kruiden, zaden, specerijen, wortels, vruchten en bloemen en een grote hoeveelheid van sporenelementen en mineralen. Veel van de gebruikte kruiden komen uit de vrije natuur. De uitgebalanceerde samenstelling van het kruidenmengsel zorgt voor de unieke, aangename smaak en een goede verteerbaarheid. Zeer lekker en werkt ook ontslakkend/ontgiftend. Loomheid en stress spoelen eenvoudig weg en uw geest wordt weer tot leven gewekt.

Perfect bij een Detox kuur.

Grote verpakking van 500g

Gebruiksaanwijzing : neem voor 1 liter water één eetlepel 7×7 losse kruidenthee en voor 1 tas een ½ theelepel; schenk er kokend water bij en laat de kruiden drie tot maximaal 5 minuten trekken.

De 7×7 kruidenthee kan dagelijks worden gedronken: in de zomer als koele dorstlesser, in de winter als warme huisthee. Belangrijk : Drink daarnaast minimaal 1 liter water.

Omdat deze thee afvoerend werkt is hij ook uitstekend geschikt voor diëten en detox kuren, echter bouw het gebruik langzaam op om klachten zoals hoofdpijn te voorkomen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “7×7 kruidenthee 500g”